Erdal Beşikçioğlu'nun Yeni Dizisi Eylül'de Başlıyor - Son Dakika
Magazin

Erdal Beşikçioğlu'nun Yeni Dizisi Eylül'de Başlıyor

Erdal Beşikçioğlu\'nun Yeni Dizisi Eylül\'de Başlıyor

Yeni sezonun en iddialı dizileri arasında gösterilen Star TV'nin yeni projesinin teaser'ı dün akşam "Herkes düşmanını tanıyacak" sloganıyla yayınlandı.

04.07.2014 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adı henüz belli olmayan dizinin oyuncu kadrosunda İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Yurdaer Okur, Nehir Erdoğan ve Erdal Beşikçioğlu gibi isimler var.

TANITIMI DÜN YAPILDI

Star TV, adı henüz belli olmayan yeni iddialı dizisinin tanıtımını dün akşam yayınladı. İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Yurdaer Okur, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci, Savaş Özdemir ve Erdal Beşikçioğlu gibi isimlerden oluşan güçlü kadrosuyla dikkat çeken yeni dizi eylül ayında Star’da ekrana gelecek.

DİZİ MERAKLA BEKLENİYOR

Yapımını Reaksiyon’un üstlendiği, senaristliğini Ozan Aksungur ve Emre Özdür’ün yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Onur Tan oturuyor. Merakla beklenen dizinin proje tasarımı ve konsept danışmanlığını Cüneyt Aysan yapıyor. Proje danışmanlığını Bahadır Özdener ve Başar Başaran’ın üstlendiği dizinin sanat yönetmenliğini ise Nilüfer Çamur yapıyor.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Erdal Beşikçioğlu'nun Yeni Dizisi Eylül'de Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • marijuana: özledik seni amirim dizinin başlayacağı günü halatla çekiyoruz. 19 2 Yanıtla
  • ata: dizinin gerçeklerden alıntı olacağı söylenmektedir. Dizide işlenecek konulardan biri 2001’de Malatya’da düştüğü söylenen CASA tipi askeri nakliye uçağı. güzel bi dizi olacağını umuyorum . 8 1 Yanıtla

Advertisement