Erdal Beşikçioğlu: O Kadar da Abazan Millet Değiliz - Son Dakika
Magazin

Erdal Beşikçioğlu: O Kadar da Abazan Millet Değiliz

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, rol arkadaşı Melis Birkan ile dizideki yakınlaşmasıyla ilgili olarak "O kadar da abazan millet değiliz. Yaptığımız şey atla deve değil" dedi.

09.06.2016 09:36  Güncelleme: 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'46 Yok Olan' dizisinde, çift kişilikli bir genetik profesörünü canlandıran Erdal Beşikçioğlu, rol arkadaşı Melis Birkan'la çektikleri sevişme sahneleriyle ilgili eleştirilere isyan etti.

"O KADAR DA ABAZAN MİLLET DEĞİLİZ"

Birkan'ın dikkat çeken bir kadın olduğunu belirten oyuncu, "Çok mu konuşulmuş... O kadar da abazan millet değiliz. Yaptığımız şey atla deve değil" dedi.

"İNSAN KARDEŞİYLE SEVİŞİR Mİ?"

Birkan'ı kardeşi gibi gördüğünü ifade eden Beşikçioğlu, "Bu tip sahneler oyuncuları zorluyor mu?" sorusuna, "Neden zorlasın ki? Karşındaki rol arkadaşın... Jinekoloğa giden kadın utanıyor mu? İnsan kardeşiyle sevişir mi? Bizimki de onun gibi bir şey" şeklinde konuştu.

Oyuncu, dizinin devam edip etmeyeceği konusunun henüz netleşmediğini söyledi.

Erdal Beşikçioğlu: O Kadar da Abazan Millet Değiliz

Son Dakika Magazin Erdal Beşikçioğlu: O Kadar da Abazan Millet Değiliz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • cem: erdal ;;haram haram dünya işin iyi gibi ya sonrası 19 2 Yanıtla
  • ya muhammet ya alı: EN ASK DIZISI CEVIREN BIZIZ BUDA AYLELERIN YUVALARINI YIKIYOR CUNKU BIR DIZIDE HEB ALDATMA IHANETLER NASIL YABILDIGINI ORETYORSUNUZ KUSURA BAKMAYIN SIZIN DIZILERINIZ KADINLARI KOTU YOLA NASIL GIDECEKLERINI BASBAYA DERS VERYORSUNUZ KARDESIM INSAN GIBI DIZI CEKIN BIR KADINA BIN ERKEKLE ILISKIYE SOKARAK FILIM OLMAZ GENC KIZLARIN ZIHNIYLE OYNUYORSUNUZ KIM NE DUSUNURSE DUSUNSUN YAZDIKLARIMA GERCEYI GORMEYENLER YAZDIKLARIMI YANIS ANLAR 19 1 Yanıtla
  • Sonmez demielr: Kolay gelsin ne guzel memleket be sanatin buysa yaziklar olsun benden size dunyanin en buyuk oskar odulu baktikca hatirlayin 7 3 Yanıtla

Advertisement