Erdal Erdal, Çarmar 'ın Açılışını yaptı - Son Dakika
Güncel

Erdal Erdal, Çarmar 'ın Açılışını yaptı

Erdal Erdal, Çarmar \'ın Açılışını yaptı

Çarmar mağazalarının Diyarbakır da ki onuncu mağazasını Batıkent kavşağında görkemli bir açılışla hizmete sundu.

17.03.2012 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batıkent kavşağında yeni şubesini açan çarmar mağazasının açılışını Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal ERDAL yaptı.

Çarmar Mağazalarının diyarbakıra sağladığı ekonomik değer ve kalkınma payı tartışılamaz çarmar'ın mağazaları açarak işsizliği bir nebze olsun düşürebiliyor bağların kalkınması için böyle yerlere ihtiyaç var.

Açılışı Erdal ERDAL yaptı:

Batıkent kavşağında ki çarmar 'ın açılışını Adalet ve Kalkınma Partisi Bağlar İlçe Başkanı Erdal ERDAL yaptı. Renkli geçen açılışta çarmar'n şehrimize yaptığı hizmetler ve şehre faydaları konuşuldu. Sayın ERDAL "Bağların kalkınması gerektiği ve bu kalkınmanın sağlanması için herkezin elinden geleni yapması gerekiyor. Bağların yüksek genç nüfusu ve bu gençlerin çoğunun işsiz olması da başlı başına bir sorundur. Çarmar marketin yaptığı gibi girişimler yapılarak bu işsizlik sorunu bir nebze olsun çözülebilir ve bağlar kalkınabilir.

Kentsel Dönüşüm:

ERDAL sözlerine "Şu anda Sur ilçesi için başlatılmış olan kentsel dönüşüm, sur ilçesinin dönüşümünün tamamlanmasının ardından bağlar ilçesine geçilecek ve kentsel dönüşüm sağlanacaktır. Bağların kentsel dönüşüme çok ihtiyacı var mahallelerin arasında değil bir araç insan dahi yürüyemiyor. Bir evde yangın çıkarsa itfaiye o sokağa giremiyor kentsel dönüşüm sayesinde bu sorunlar ortadan kalkacak ve bağlar ilçesi tamamiyle yaşanabilir hale gelecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erdal Erdal, Çarmar 'ın Açılışını yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement