Erdal Gündüz, Ankaragücü Maçından Galibiyet Bekliyor! - Son Dakika
Spor

Erdal Gündüz, Ankaragücü Maçından Galibiyet Bekliyor!

Erdal Gündüz, Ankaragücü Maçından Galibiyet Bekliyor!

Yeni Malatyaspor Asbaşkanı Erdal Gündüz, milli takım arasından sonra oynayacakları MKE Ankaragücü maçından galip ayrılmak istediklerini söyledi...

09.10.2018 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü  Erdal Gündüz, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanından  galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.
Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta konuk ettikleri  Demir Grup Sivasspor ile 4-4 berabere kaldıkları maçta oyun zevkinin üst düzeyde  olduğunu belirtti.
Galibiyet parolasıyla karşılaşmaya çıktıklarını dile getiren Gündüz,  "İlk yarı şanssız goller yedik ve 3-1 geriye düştük. İkinci yarı takımımız  kendisini hissettirdi ve maçı berabere bitirdik. İyi bir mücadele yaşandı."  değerlendirmesinde bulundu.
Erdal Gündüz, mücadeleci ruhlarını her zaman sahaya yansıtacaklarını  kaydederek, şöyle konuştu:
"Milli maçlar nedeniyle lige ara verildi, biz de kampa gireceğiz. Bu  arada MKE Ankaragücü maçına çok iyi hazırlanıp inşallah deplasmandan 3 puanla  döneceğiz. Lig arasında takıma geç katılan transferlerimiz ve sakatlığı bulunan  oyuncularımız tam anlamıyla uyum sağlayacak inşallah. Bir de taraftarlarımızın  bizi yalnız bırakmasını istemiyoruz. Biz onlarla güçlüyüz. Lütfen her  karşılaşmada, özellikle de kendi evimizde tribünleri hiç boş bırakmasınlar."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Erdal Gündüz, Ankaragücü Maçından Galibiyet Bekliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement