Erdal Özyağcılar, "Uçlar"I İzlemek İçin Kozzy'deydi - Son Dakika
Güncel

Erdal Özyağcılar, "Uçlar"I İzlemek İçin Kozzy'deydi

Erdal Özyağcılar, "Uçlar"I İzlemek İçin Kozzy\'deydi

Erdal Özyağcılar, kızı Zeynep Özyağcılar'ın başrolde oynadığı "Uçlar" isimli tiyatro oyununu izlemek için Kozzy AVM'ye geldi.

06.02.2014 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tiyatronun yanı sıra pek çok sinema ve televizyon filminde canlandırdığı karakterlerle milyonların gönlüne taht kuran ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar, kızı Zeynep Özyağcılar'ın başrolde oynadığı "Uçlar" isimli tiyatro oyununu izlemek için Kozzy AVM'ye geldi. Erdal Özyağcılar'ı karşılarında gören ziyaretçiler şaşkınlık ve mutluluğu bir arada yaşadı.

Heyecanla kendisiyle sohbet etmek ve fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayan Erdal Özyağcılar, samimi ve esprili tavırlarıyla sevenlerinin kalbini bir kez daha fethetti.

Erdal Özyağcılar'ın yeni kurduğu Tiyatro Martı tarafından Kozzy AVM'deki Gönül Ülkü - Gazanfer Özcan Sahnesi'nde "Uçlar" isimli oyunu izlemek ve destek vermek amacıyla Kozzy'ye gelen ünlü oyuncu, başroldeki kızını izlerken hem heyecanlandığını hem de gurur duyduğunu söyledi. Şiddete maruz kalan bir kadının erkeği etkisiz hale getirmesiyle rollerin nasıl değiştiğini anlatan, William Mastrasimone'un gerilim dolu dramı "Uçlar" isimli tiyatro oyununun yönetmeni ise Fikter Urağ. 18 yaş sınırı olan ve tiyatro seyircisini her saniyede gerçeklerle yüzleştiren oyunun başrollerde ise Zeynep Özyağcılar, Aydin Şentürk, Bahar Çebi ve Simge Defne rol alıyor.

Haftanın her günü farklı etkinliklerle ziyaretçilerine sürprizler yaşatan Kozzy AVM,

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erdal Özyağcılar, 'Uçlar'I İzlemek İçin Kozzy'deydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement