Beşiktaş, transfer görüşmesini açıkladı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, transfer görüşmesini açıkladı

Beşiktaş Kulübü Transfer, Oyuncu İzleme ve Futbol Yapılanması Sorumlusu Erdal Torunoğulları, genç oyuncuları Ajdin Hasic'in imza parasını düşürmek istediklerini söyledi.

16.12.2019 13:25  Güncelleme: 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Transferden Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları sözleşmesi merak edilen genç yetenek Ajdin Hasic ile ilgili açıklama yaptı.

Hasic ile önceki yönetimin yaptığı anlaşmayı yeniden revize etmek için görüşmelerde bulunduklarını söyleyen Torunoğlları, "Hasic ile önceki yönetim 2 milyon Euro imza parası üzerinden anlaşma yapmış. Biz Hasic'i istiyoruz ancak bu sözleşmenin daha makul bir rakama çekilmesi için kendi tarafıyla görüşmelerimiz devam ediyor. Bir de şu var; devre arasında 14 yabancıdan bir kontenjan boşaltırsak, bu hakkımızı santrfor transferinden yana kullanmak önceliğimiz olur. Bu yüzden Hasic konusu henüz tam bir netliğe ulaşmış değil" diye konuştu.

Beşiktaş, transfer görüşmesini açıkladı

ADNAN DALGAKIRAN GÜNDE 2 SAAT UYUYORUZ

Siyah-beyazlı ekibi takip eden basın mensuplarıyla Vodafone Park'ta düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya gelen Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, burada yaptığı açıklamada, "Biz bir kurtuluş savaşı veriyoruz. Beşiktaş tarihinin en kritik döneminde görev aldık. Hem mali hem de organizasyonel olarak her açıdan dibe oturmuş bir kulübü devraldık." dedi.

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin üzerinde seçim öncesi büyük baskı oluştuğunu dile getiren Dalgakıran, şunları kaydetti:

"Ahmet Nur Çebi başkanımız bu kararı verirken hep birlikteydik ve üzerinde ağır bir baskı hissetti. Kamuoyu baskısı oluştu. 'Durumu bilmiyor muydunuz?' diye soruyorlar. Biliyorduk. Biz de bu ağır görevi aldık. Emin olun başta başkan olmak üzere günde 2 saat uyuyoruz. Ne başkan ne diğer yöneticiler şirketlerine gidemiyor. Geçen gün adamın tansiyonunu ölçüyorduk. İçinde en ufak organizasyon çabası gösterilmemiş, darmadağınık, geleceği harcanmış, bütçesi olmayan bir kulübe geldik biz. Kitleler olumsuz şeyler duymak istemiyor olabilirler ama biz gerçeği söyleyeceğiz."

"BEŞİKTAŞ'TA SİSTEM KURMAYA KARARLIYIZ"

Beşiktaş'ın sıkıntılı süreçten sadece başkan ve yönetimin çabalarıyla çıkamayacağını söyleyen Dalgakıran, "Tüm paydaşlar, Türk futbolunun içinde bulunduğu durumdan çıkmak için el birliği yapmalı." ifadelerini kullandı.

Sorunların birden fazla çözümü olduğunu anlatan siyah-beyazlı yönetici, "Bu çözümleri gerçekleştirmek için, tüm paydaşların sorunu çözmeye kararlı olması gerekiyor. Avrupa'da bizden çok daha düşük kaynaklı organizasyonlar kadar bile başarı sağlayamıyoruz. Bunun ana sebebi de doğru bir sistemin olmaması. Beşiktaş'ta sistem kurmaya kararlıyız, çok çalışıyoruz. Gelirlerimizin hemen hemen tamamı temlik altında. Ekonomik olarak sürdürülebilir bir düzen oluşturmak, bir daha bu duruma düşülmemesini sağlayacak tedbirleri almak istiyoruz." diye konuştu.

"BOYNUNU KUZU KUZU EĞECEK BİR YÖNETİM KURULU DEĞİLİZ"

Adnan Dalgıkaran, Süper Lig'in büyük bir ekonomik organizasyon olduğuna dikkati çekerken, "Bu sportif faaliyetin diğer paydaşlarının da adil olması son derece önemli. Adalet sağlanırsa statlar dolacak, sponsorlar daha fazla kaynak ayıracak. Her anlamda adalet bekliyoruz. Kulüplerin her zaman hakem konuşması iyi bir şey değil ama haksızlığa uğrayanın da canı yanıyor. Mesela dünkü maçta hakem takdir haklarını konuk ekipten yana kullandı. Biz diğer maçlarda da aynı cesareti hakemlerimizden bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Dalgakıran, adalet beklentilerini yineleyerek, "Sistem ve organizasyon içinde çalışan bir yönetim var. Yönetimden ayrıldığımız zaman bile aynı sorunların tekrar yaşanmaması için gerekli sistemi kurmaya gayret ediyoruz. Beklentimiz adaletin sağlanması. Bu durum olmazsa da boynunu kuzu kuzu eğecek bir yönetim kurulu değiliz. Kendimize nasıl zaman verilmesini istiyorsak, biz de bu kurumlara zaman vermek istiyoruz. Beşiktaş'ı yakından izleyin. Hep beraber gelecek dönemde farklı işlere ve farklı alanlara birlikte imza atacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş, transfer görüşmesini açıkladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, transfer görüşmesini açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • TUNÇ06: FB GEL DİYECEM AMA FERDİ OYNAMIYOR Kİ BU OYNASIN... 1 0 Yanıtla
  • celal gökalp: lahiç e 7 milyon euer vereceyinize bu genç çocuklara verin o parayı 1 0 Yanıtla
  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.

  • EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti
    18:35 EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti

    EMS Yapı Sivasspor, milli arada TFF 3. Lig takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol AŞ ile yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un sahaya sürdüğü ilk 11, Emre Gökay, N'Jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle galibiyeti elde etti.

  • Okan Buruk:
    18:28 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gündemdeki olayları dışarıda bıraktıklarını belirterek, "Benim işim ve oyuncularımın işi saha. Sadece futbola odaklandık" dedi.

  • Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak
    18:14 Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak

    Kastamonu'da hizmet vermeye başlayan ve Türkiye'de 3'üncü olan merkezde bedensel engelli bireyler spor yapma imkanı bulacak. Merkezin tanıtım programında konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, 'Ciddi bir emek var. Böyle bir merkez bir İstanbul'da var, bir Antep'te var üçüncüsü de burada var' dedi.

  • Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı
    18:04 Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı

    Beşiktaş, hazırlık maçında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 25. dakikasında Karagümrük'ün golüne Ghezzal ile yanıt veren Beşiktaş, maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

  • Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı
    17:57 Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı

    Beşiktaş, milli arada özel maçta VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Kevin Lasagna'nın golüne Ghezzal'ın cevabıyla maç eşitlendi. Al-Musrati, Rebic ve diğer bazı oyuncular kadroda yer almadı.


Advertisement