Erdek Belediye Başkanı: Başkanlık İçin Aday Adayıyım - Son Dakika
Politika

Erdek Belediye Başkanı: Başkanlık İçin Aday Adayıyım

Erdek Belediye Başkanı: Başkanlık İçin Aday Adayıyım

Balıkesir'in Erdek İlçesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, düzenlediği basın toplantısında önümüzdeki yerel seçimlerde partisinden tekrar belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

22.08.2013 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Erdek İlçesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, düzenlediği basın toplantısında önümüzdeki yerel seçimlerde partisinden tekrar belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Aysan, Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde kendisine ait şirketin ise işleriyle ilgilenemediği için iflas ettiğini, inşaat malzemesi sattığı bu işyerini satmak zorunda kaldığını açıkladı.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, balık restorantta bir araya geldiği gazetecilere, önümüzdeki Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde, belediye başkanlığına tekrar aday adayı olduğunu açıkladı. Yarım kalan hizmetlerini tamamlamak istediğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, "Belediye Başkanı olarak görev yaptığım süre içersinde, şahsıma ait inşaat şirketi alacaklarını tahsis edemedi, borçlarını ise ödeyemedi. Böylece iflas etti. Ben de zorunlu olarak şirketimi sattım. Belediye Başkanlığı'na yeniden aday adayıyım. Partim beni bu göreve tekrar atarsa, yarım kalan hizmetlerimi tamamlayacağım" dedi.

Belediye Başkanı Aysan, partisi tarafından belediye başkanlığına tekrar aday gösterilmemesi halinde, yerine gelecek kişiye her zaman yardımcı olacağınıda sözlerine ekledi. - Erdek

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Erdek Belediye Başkanı: Başkanlık İçin Aday Adayıyım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement