Erdem Aslanoğlu Gazeteciler Cemiyeti'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Erdem Aslanoğlu Gazeteciler Cemiyeti'ni Ziyaret Etti

Erdem Aslanoğlu Gazeteciler Cemiyeti\'ni Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) 1 Kasım 2015 milletvekili erken genel seçimlerinde ikinci sıra milletvekili adayı olan Erdem Hüsnü Aslanoğlu, Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

21.09.2015 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) 1 Kasım 2015 milletvekili erken genel seçimlerinde ikinci sıra milletvekili adayı olan Erdem Hüsnü Aslanoğlu, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Gazeteciler Cemiyeti'nde konuşan Aslanoğlu, "Babam da yoğun çalışmasıyla Malatya sevgisiyle, Malatya insanına katmış olduğu şeylerle efsane denilmesine ben çok gurur duyuyorum. İnşallah ben de babamın seviyesine gelip belki 10-20 sene sonra bir Erdem Aslanoğlu da efsane olur diyebilirsiniz. İnşallah ben o çalışmaya burada göstereceğime inanıyorum. Çünkü Mevlüt Aslanoğlu bayrağını taşımak ve onu en yükseklerde dalgalandırmak benim en büyük amacım ve gayem. Eğer ben onun kadar çalışmazsam, onun kadar Malatya sevgisiyle dolu olmazsam, Malatya'ya sahip çıkmazsam ben o isme ihanet etmiş olurum. Ben o ismi kesinlikle yere düşürmek istemiyorum. En büyük amacım ve yapmak istediğim şey Malatya'ya ve Malatya halkına onun gibi hizmetler etmek istiyorum. Babam zamanın da özellikle yerel basının sorunlarıyla, yaşadığı zorluklarla çok mücadele etti. Hatta mecliste kanunların çıkmasında da ön ayak oldu. Özellikle Basın İlan Kurumu ile alakalı çalışmalar yaptı. İnşallah ben de 1 Kasım'dan sonra bir Malatya milletvekili olarak meclise gidersem ben de bu sorunlarla ilgileneceğim. Yerel basının yaşamış olduğu zorlukları bizde orada göğüslemeye çalışacağız. Bizleri kabul ettiğiniz için de çok teşekkür ediyorum. Malatya Gazeteciler Cemiyeti çok önemli işlere imza atıyor. Bizde ilk ziyaretlerimizden birisini buraya gerçekleştirmek istedik ve böyle başladık" diye konuştu.

CHP İl Başkanı Enver kiraz ise yaptığı konuşma da şunları söyledi:

"Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman'a ve yönetim kuruluna bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. Seçim startın aday listelerimiz belirlenince verdik. Bu çerçeve de ikinci sıra adayımız 7 Haziran la kıyasladığımız da değişti. Erdem Aslanoğlu'yla bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki dönem de Malatya kamuoyuna birçok çalışmayı ve ziyareti birlikte yapacağız. Bunlar henüz başlangıç. Bu bayram arifesinde seçimlere doğru yürürken ülkemizin zor bir dönemden geçtiğini hepimiz görüyoruz. Özellikle bir huzur ortamının oluşmasında, barış kardeşlik ortamının oluşması noktasında önümüzdeki dönemde hepimize önemli görevler düşüyor. Biz de Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu sorumluluk bilinciyle bu süreci devam ettireceğiz. 1 Kasım da olumlu bir sonucun oluşması, Türkiye'yi düzlüğe çıkarabilecek, Türkiye'yi bu çıkmazdan kurtarabilecek bir yapının oluşması noktasında da elimizden gayreti çabayı sarf edeceğiz. Bu düşüncelerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, "Şehirlerin tarihlerinde efsaneler vardır. Malatya'mızın da efsaneleri var. İsmet İnönü efsanedir. Turgut Özal efsanedir. Nurettin Soykan, Metin Emiroğlu efsanedir. Mevlüt Aslanoğlu efsanedir. Mevlüt Aslanoğlu'nun Malatya sevgisi, Malatya sevdası, Malatya'ya getirdiği hizmetler tartışılmaz. Siyaset üstü bir insandır. Tüm Malatyalıların kalbinde ayrı bir önemi vardır. Elbette ki Hatırasıdır Erdem Aslanoğlu. Malatyalı bağrına basacaktır. Malatya basını olarak karınca kararınca elimizden geldiğince Erdem Aslanoğlu'na vefa göstermek bizim de görevimizdir. Kendisine bu yarışta başarılar diliyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdem Aslanoğlu Gazeteciler Cemiyeti'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement