Erdem'in 32 Makro Projesine Doğu Anadolu'dan Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Erdem'in 32 Makro Projesine Doğu Anadolu'dan Tam Destek

Erdem\'in 32 Makro Projesine Doğu Anadolu\'dan Tam Destek

TÜRSAB Başkan Adayı Hasan Erdem'in 2 dönemde gerçekleştirmeyi taahhüt ettiği 32 makro projesine Vanlı turizm ve seyahat acentalarından destek geldi.

06.11.2017 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nin 23. Olağan Genel Kurulu öncesinde yoğun çalışmalarını sürdüren TÜRSAB Başkan Adayı Hasan Erdem, Doğu Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu'na bağlı Van'da turizm ve seyahat acentalarıyla biraraya geldi. Van havzasına bağlı 35 turizm ve seyahat acentası yetkilisinin yoğun katılım gösterdiği toplantıda konuşan Erdem, "Doğunun incisi, doğanın süsü ve medeniyetler beşiği Van havzasının turizmde markalaşması için bölgeye ayrı bir önem vereceğiz" dedi. Erdem konuşmasında şunlara dikkat çekti:

MEDENİYETLER BEŞİĞİ VAN

"Urartu medeniyetine ev sahipliği yapmış doğa, tarih ve kültür şehrimiz, doğunun incisi Van havzasının doğal güzelliklerini gördüğümde bir kez daha anladım ki TÜRSAB'da yapacak çok işimiz var. Türkiye'mizin her bir bölgesinde olduğu gibi burada da Türk turizmine katacak yeni destinasyon alanlarımız var. Bunları ortaya çıkarmak, turizme katmak, dünyaya tanıtmak ve dolayısıyla da acentalarımıza yeni pazarlar oluşturmak bizim asli görevimiz olmalıdır. Doğunun incisi, doğanın süsü ve medeniyetler beşiği Van havzasının turizmde markalaşması için bölgeye ayrı bir önem vereceğiz.

TAHRAN-TEBRİZ-VAN HIZLI TREN PROJESİ

Van havzasında bulunan tarih, kültür, doğa turizm çeşitlerini arttırmak ve bölgeye daha fazla yerli ve yabancı yatırımcının çekilmesi için çalışmalar başlatacağız. Demir ipek yolu adı verilen Bakü-Tiflis- Kars demiryolu projesi gibi Kars ve Erzincan'ın turizm ve ekonomisine büyük katkılar sağlayacaktır. Hükümetimizden Tahran-Tebriz- Van hızlı tren projesini hayata geçirmelerini önereceğiz. Çünkü bölgeye hızlı tren hattı demek turizmin dolayısıyla ekonominin kalkınması demektir.

TÜRSAB'I BYK'LAR VE ACENTALARLA YÖNETECEĞİZ

3 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan 23. Olağan Genel Kurulumuzda meslektaşlarımız bizlere teveccüh gösterip tarihi değişime imza attıklarında inanıyorum ki 2 dönemde gerçekleştirmeyi taahhüt ettiğimiz 32 makro projemiz ile Türk turizmini hep birlikte şahlandıracağız. 32 makro projemiz içerisinde yer alan en stratejik çalışmamız da elbette ki bölgesel yürütme kurullarına getireceğiz özerklik ve demokrasiyle birlikte daha rahat çalışma ortamları hazırlarken onlara sunacağımız bütçe ve yetkilerle de yeni destinasyonlar oluşturma, bu destinasyonların tanıtımı ve pazarlaması, B2B görüşmeleriyle her bölge kendi pazarlamasını ve tanıtımını yine kendi bölgesindeki acentalarıyla birlikte yapacak. Turizmde değişim ve ortak akıl bizim vizyonumuzu oluşturacaktır. Ortak akıl ve istişare kültüründen uzak mevcut yönetimin aksine biz TÜRSAB'ı 39 BYK ve 9 bin 600 acentamızla birlikte yöneteceğiz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erdem'in 32 Makro Projesine Doğu Anadolu'dan Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement