Erdemli'de Tiyatro, Fotoğraf ve Halk Dansları Kursu - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de Tiyatro, Fotoğraf ve Halk Dansları Kursu

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçeyi kültür ve sanat şehrine dönüştürmek için tiyatro, fotoğrafçılık ve halk dansları kurslarının açıldığını belirtti.

30.07.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçeyi kültür ve sanat şehrine dönüştürmek için tiyatro, fotoğrafçılık ve halk dansları kurslarının açıldığını belirtti.

Tollu, tiyatro ve fotoğraf kurslarının açılışında yaptığı açıklamada, belediye kültür merkezi binası inşaatının hızla devam ettiğini belirterek, bir kaç ay içinde binanın hizmete gireceğini ve tüm sanatsal aktivitelerin aynı yerde yapılmaya başlanacağını ifade etti.

Erdemli'yi kültür ve sanat şehri haline dönüştürme çalışması içinde olduklarını aktaran Tollu, "Tiyatro, çağdaş halk dansları ve fotoğrafçılık kursuyla başlayan kültürel ve sanatsal eğitim çalışmamız  kültür merkezinin açılmasıyla daha kapsamlı olarak devam edecek. Kurslara ilginin çok olması bizleri gelecek adına mutlu etti" dedi.

Tiyatro eğitmeni Deniz Sandalcı ile fotoğrafçılık eğitmeni Hikmet Avcı'nın yaptığı konuşmanın ardından kursların açılışı yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdemli'de Tiyatro, Fotoğraf ve Halk Dansları Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement