Erdemli'de Yılın İş Adamlarına Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Erdemli'de Yılın İş Adamlarına Ödüllendirildi

Erdemli Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen "yılın iş adamları ödülleri", düzenlenen törenle verildi.

18.09.2017 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen "yılın iş adamları ödülleri", düzenlenen törenle verildi.

Erdemli Kaymakamı Avni Kula, bir otelde düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, iş dünyasını daha çok çalışmaya yönlendirmek amacıyla bu tür etkinliklerin sürdürülmesi gerektiğini söyledi.

Artık dünyada ekonominin yavaş yavaş batıdan doğuya kaydığını dile getiren Kula, "Ekonominin sancıları ağır oluyor. Bazı ülkelere demokrasi ve insan hakları bahanesi ile saldırılar, bazı yerlerde iç karışıklıklar çıkartılarak bu sancılar çektiriliyor. Onun için bizim çalışmama gibi bir lüksümüz yok. Bayrağımızın dalgalanmasını sağlamak, özgür bir şekilde bu topraklarda yaşamak istiyorsak, daha çok çalışmak ve üretmeliyiz. Özellikle de ekonomik alanda iş adamlarımızın daha çok gayretli olacaklarına yürekten inanıyorum." dedi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da ilçenin ekonomik gelişimine katkı sunmak, istihdamı arttırmak, iş insanlarını özendirmek ve kentin planlı büyümesi ve iş insanları arasında birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla böyle bir tören düzenlediklerini aktardı.

Seçici kurulun 7 kategoride değerlendirme yaptığını ve ödüle layık görülen iş adamlarının belirlendiğini söyleyen Tollu, "Toplumların gelişmesinde en önemli unsur çalışmak, üretmek ve değer katmaktır. İnsanların hem bireysel hem de sosyolojik olarak büyüyen bir ivmeye sahip olabilmesi için istikrar en önemli koşuldur. Tüm bunların yanı sıra üreten, çalışan ve değer katan herkes madden olduğu kadar manen de desteklenmelidir." diye konuştu.

Konuşmaların ardından iş adamlarına ödülleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdemli'de Yılın İş Adamlarına Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement