Erdemli Lisesi'nde 40. Mezuniyet Yılı Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Erdemli Lisesi'nde 40. Mezuniyet Yılı Coşkusu

Erdemli Lisesi\'nde 40. Mezuniyet Yılı Coşkusu

Erdemli Lisesi 40.Mezuniyet Yılı'nı şenlik havasında kutladı.

04.06.2013 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Lisesi 40. Mezuniyet Yılı'nı şenlik havasında kutladı. Limonlu Belediyesi'nin kurduğu çadır şenlikte büyük ilgi görürken, ünlü sanatçı

Nesibe Gündüz Polat seslendirdiği parçalarla mezunlara unutamayacakları bir mezuniyet şenliği yaşattı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Erdemli Lisesi Müdürü Tekin Taşkesen, Erdemli Lisesi'nin eğitimde çıtasını her geçen gün yükselttiğini belirtti.

Taşkesen, "Okulunuza, yuvanıza öncelikle hoş geldiniz demek istiyorum. Erdemli Lisesi çatısı altında sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Erdemli Lisesi dün sizler gibi çok değerli ve erdemli bireyler yetiştirdiği gibi bu günde aynı görevini geçmişinden aldığı güçle devam ettirmektedir" dedi.

Düzenledikleri etkinliğe Türkiye'nin dört bir yanından mezunların katıldığını da dile getiren Taşkesen, okullarının başarısının tescilli olduğunu da kaydetti.

Tertip komitesi adına konuşan Erdemli Lisesi mezunu Limonlu Belediye Başkanı Mehmet Topkara da, "Lisemizin 40. Mezuniyet Yılı dolayısıyla bizde okul bahçesine çadır kurduk. Gelen mezunlarımıza ve ailelerine çeşitli ikramlarda bulunduk. Çadırımız oldukça fazla ilgi gördü. Mezun kardeşlerimiz, büyüklerimiz, küçüklerimiz burada anılarını birbirleriyle paylaştılar. Yıllar sonra yeniden bir kaynaşma imkanı buldular. Etkinliğe uzaktan ve yakından katılan bütün herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Mezuniyet yılı etkinliklerine ünlü sanatçı Nesibe Gündüz Polat'ta katıldı. Limonlu Belediyesi çadırında hayranları ve mezun arkadaşlarıyla anılarını paylaşan Polat, sahneye de çıkarak sevilen parçalarını seslendirdi.

Polat'ı ayakta dinleyen mezunlar zaman zaman da sanatçıya eşlik ederek, dakikalarca alkışladı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Lisesi'nde 40. Mezuniyet Yılı Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement