Erdoğan Besni'de ve Köylerde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Erdoğan Besni'de ve Köylerde İncelemelerde Bulundu

Erdoğan Besni\'de ve Köylerde İncelemelerde Bulundu

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Besni ilçesinde ve bağlı köylerinde devam eden yatırımları yerinde incelemelerde bulundu.

13.03.2018 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Besni ilçesinde ve bağlı köylerinde devam eden yatırımları yerinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Adıyaman'ın Besni Kaymakamı Ahmet Gencer ile bir araya gelen İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Kaymakam Gencer'den, Besni'de devam eden yatırımlar hakkında bilgiler aldı. Devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan daha sonra Güneykaş, Burunçayır, Yukarısöğütlü, Alıçlı, Mutluca, Akdurak ve Aşağısöğütlü köylerine geçerek burada yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan ile beraberindeki İl Genel Meclis Başkan Vekili Ömer Korkmaz, köylülerle de bir araya gelerek köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erdoğan Besni'de ve Köylerde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor
    17:48 Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'da düzenlediği mitingde, Konya'da üye sayısının 32 bine ulaştığını ve Türkiye genelinde ise adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüdüklerini açıkladı.

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement