Erdoğan'dan Manisa Teşkilatına Seçim Mesajı - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan Manisa Teşkilatına Seçim Mesajı

Erdoğan\'dan Manisa Teşkilatına Seçim Mesajı

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur’la Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Baybatur’a teşkilatlardan beklentilerini dile getirerek, 2019’da yapılacak yerel ve genel seçimlerin önemine vurgu yaptı.

20.11.2017 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur'la Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Baybatur'a teşkilatlardan beklentilerini dile getirerek, 2019'da yapılacak yerel ve genel seçimlerin önemine vurgu yaptı.

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. AK Parti Aydın İl Başkanının belirlenmesi vesilesiyle il koordinatörü olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giden Baybatur, toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir görüşme yaptı. Teşkilat kongreleri ve yerel seçimler öncesi Manisa'nın konuşulduğu görüşmede 2019'u işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehirle bütünleşmiş, senfonik bir çalışma sergileyecek, her biri kendisi adaymış gibi çalışacak teşkilatların oluşmasının önemine vurgu yaptı. Yaklaşık 2 hafta önce Manisa'ya yaptığı ziyarette gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini sevgiyle bağırlarına basan Manisalılara teşekkür ederek selamlarını iletti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan Manisa Teşkilatına Seçim Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Havza OSB'de Alan Genişlemesi İçin İnceleme Yapıldı
    18:37 Havza OSB'de Alan Genişlemesi İçin İnceleme Yapıldı

    Samsun Valisi Orhan Tavlı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Havza OSB'de alan genişlemesi yapılacak sahada inceleme gerçekleştirdi. Havza OSB'nin mevcut alanı 1 milyon metrekareden 10 milyon metrekareye çıkarıldı. Havza OSB, ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak.

  • Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Ramazan ayında seçim çalışmalarını sürdürüyor
    18:37 Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Ramazan ayında seçim çalışmalarını sürdürüyor

    Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Ramazan ayında seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Her gün bir iftar davetine katılan Fırıncıoğlu, mahalle ziyaretlerine teravih sonrası da devam ediyor.


Advertisement