Erdoğan'dan Şehit Ailelerine Başsağlığı - Son Dakika
Politika

Erdoğan'dan Şehit Ailelerine Başsağlığı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'de şehit düşen Volkan Demirci ile Tunceli'de şehit düşen Halil İbrahim Öztürk'ün ailelerine başsağlığı dileklerini iletti.

14.05.2019 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'de şehit düşen Volkan Demirci ile Tunceli'de şehit düşen Halil İbrahim Öztürk'ün ailelerine başsağlığı dileklerini iletti.

Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari'de PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Volkan Demirci ve Tunceli'de PKK'ya yönelik operasyonda dereye düşmesi sonucu suya kapılarak şehit olan Uzman Çavuş Halil İbrahim Öztürk'ün ailesine başsağlığı telgrafı gönderdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Erdoğan'dan Şehit Ailelerine Başsağlığı - Son Dakika

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı binası soruşturması kapsamında avukat Ergün Özer ifade verdi
    15:18 CHP İstanbul İl Başkanlığı binası soruşturması kapsamında avukat Ergün Özer ifade verdi

    CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının satın alınması sürecinde çekilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturma devam ediyor. Avukat Ergün Özer, ifade vererek sadece bağış yaptığını ve makbuz almak için ilgilileri aradığını belirtti.

  • AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nu ziyaret etti
    15:18 AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nu ziyaret etti

    AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nu tebrik etmek için ziyarette bulundu. Köse, Topaloğlu ile yeni dönemde gerçekleştirilecek projeler hakkında istişarelerde bulunduklarını belirtti. Topaloğlu da ziyaret dolayısıyla Köse ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

  • Başkan Akın, emekçi kadınlara sürpriz ziyaret yaptı
    15:15 Başkan Akın, emekçi kadınlara sürpriz ziyaret yaptı

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, refüjde bitki bakımı yapan emekçi kadınlara sürpriz ziyaret yaptı. Kadınlar ziyaretten dolayı mutluluklarını dile getirdi.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mehmet Levent Bayraktar'ın cenazesine katıldı
    15:10 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mehmet Levent Bayraktar'ın cenazesine katıldı

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Müdürü Mehmet Levent Bayraktar'ın cenazesine katıldı. Cenaze törenine CHP yöneticileri, milletvekilleri, partililer ve aile yakınları da katıldı. Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cenazede bir süre sohbet etti. Bayraktar'ın cenazesi, cuma namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'na götürüldü.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Hz. Ali Camisi'nde kıldı
    15:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Hz. Ali Camisi'nde kıldı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'daki Hz. Ali Camisi'nde cuma namazını kıldı. Erdoğan, camiden çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Valisi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı, Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı, İstanbul İl Başkanı ve Emniyet Müdürü ile birlikte ayrıldı.

  • Marmaris Ticaret Odası, Yunanistan İzmir Başkonsolosu'nu ziyaret etti
    15:06 Marmaris Ticaret Odası, Yunanistan İzmir Başkonsolosu'nu ziyaret etti

    Marmaris Ticaret Odası yönetimi, Yunanistan İzmir Başkonsolosu Alexandros Kostas'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, kapı vizesi uygulaması ve vize başvuru süreçlerinde yaşanan sorunlar ele alındı. Marmaris Ticaret Odası Başkanı Ayhan, sorunların çözülmesi konusunda destek istediklerini belirtti ve Marmaris ile Rodos arasında ticaretin geliştirilmesine hazır olduklarını ifade etti.

  • Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Başkan Büyükkılıç'ı Tebrik Etti
    15:05 Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Başkan Büyükkılıç'ı Tebrik Etti

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

  • CHP MYK, Yerel Yönetimler Çalıştayı için toplandı
    15:01 CHP MYK, Yerel Yönetimler Çalıştayı için toplandı

    CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında genel merkezde toplandı. Toplantıda 20-21 Nisan'da yapılacak Yerel Yönetimler Çalıştayı ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. Ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP heyeti, TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın cenaze törenine katıldı.

  • Balıkesir'de FETÖ/PDY Üyesi Firari Şüpheli Yakalandı
    15:01 Balıkesir'de FETÖ/PDY Üyesi Firari Şüpheli Yakalandı

    Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari şüpheli, Kepsut ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, adli işlemlerinin ardından tutuklanarak Balıkesir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.


Advertisement