Erdoğan ile Yusuf İslam'ın Çocuk Diyaloğu - Son Dakika
Güncel

Erdoğan ile Yusuf İslam'ın Çocuk Diyaloğu

Erdoğan ile Yusuf İslam\'ın Çocuk Diyaloğu

Başbakan Erdoğan ile Yusuf İslam arasındaki görüşmeye 3 çocuk diyaloğu damga vurdu.

02.08.2013 16:15  Güncelleme: 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin en önemli üniversitelerinden biri olan Cambridge'da yapımına başlanacak camiye ekonomik destek sağlamak için Türkiye'ye gelen Yusuf İslam, TBMM'yi ziyaret etti. İslam daha sonra da Başbakan Erdoğan'la görüştü, ikilinin görüşmesinde ortaya renkli diyaloglar çıktı.

GENEL KURUL SALONUNU TANITTILAR

İslam'a Meclis'te, Cambridge Cami Projesi heyetinde yer alan Aziz Akgül, Abdul Hakeem Murad, Sohail Bhatti, Abby Yusuf, Majid Hussain ve Zeynep Coşkun eşlik etti. Meclis personelinin yoğu ilgi gösterdiği Yusuf İslam'a Genel Kurul Salonu tanıtıldı. İslam ve bareberindekiler kulisler başta olmak üzere Meclis'in bazı mekanları gezdirildi. Cambridge Cami Profesi heyeti, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i de ziyaret etti.

"TAVSİYENİZİ İKİYE KATLADIM"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da Cambridge Cami Projesi heyetinde yer alan sanatçı Yusuf İslam'ı kabul etti. Görüşme esnasında Yusuf İslam (Cat Stevens) ile Başbakan Erdoğan arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Yusuf İslam cami için yardım beklentisini dile getirmeden önce, Erdoğan ile çocuk konusunda sohbet etti. İslam, "Benim 6 çocuğum var. Sizin çocuk sayısı tavsiyeniz üç. Ben sizin tavsiyenizi ikiye katladım. 6 çocuk yaptım" deyince Başbakan Erdoğan da "Maşallah, maşallah" diyerek karşılık verdi.

Cambridge Cami Projesi heyeti, cuma namazını Başbakanlık yerleşkesindeki mescitte kıldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan ile Yusuf İslam'ın Çocuk Diyaloğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement