Erdoğan'ın Başdanışmanı Varank'tan, Gül'ün Danışmanı Sever'e Suç Duyurusu - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'ın Başdanışmanı Varank'tan, Gül'ün Danışmanı Sever'e Suç Duyurusu

Erdoğan\'ın Başdanışmanı Varank\'tan, Gül\'ün Danışmanı Sever\'e Suç Duyurusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı Mustafa Varank, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün basın danışmanı Ahmet Sever hakkında suç duyurusunda bulundu.

09.05.2016 17:53  Güncelleme: 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11. Cumhurbaşkanı Gül'ün görev süresinde danışmanlığını yapan Ahmet Sever, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank'ı 'Ak Trolleri yönetmek'le suçlamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı Mustafa Varank, 11. Cumhurbaşkanı Gül'ün görev süresinde danışmanlığını yapan Ahmet Sever'e suç duyurusunda bulacağını belirtti.

SEVER VE CUMHURİYET GAZETESİNE KARŞI HAREKETE GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank kendisini 'Ak Trolleri yönetmek'le suçlayan eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başdanışmanı Ahmet Sever ve söz konusu ifadenin yayınlandığı Cumhuriyet gazetesine karşı harekete geçti.

SEVER: GÜL DE BENZER BİR DURUMLA KARŞILAŞTI

Cumhuriyet'ten Selin Ongun'a konuşan Sever, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun koltuğunu bırakmasına neden olan krizin görünen yüzü 'Pelikan dosyası'nı hazırlayan ekibin 'en yukarıdan' talimat aldığını söylemişti. Sever, Gül'ün de benzer bir tutumla karşılaştığını belirtip şöyle demişti: " Saray'dan yönlendiriliyor bu AK troller. Bütün bu operasyonu yürüten Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank."

VARANK: AVUKATLAR, GEREKLİ İŞLEMLERİ BAŞLATTI

Varank, Sever'in bu ifadeleri üzerine Twitter'daki hesabından avukatların gerekli işlemleri başlattığını yazdı. Varank'ın paylaştığı iki belgeden birinin Cumhuriyet'e gönderilen bir tekzip, diğerinin de söyleşiyi yapan Selin Ongun'a karşı suç duyurusu olduğu görüldü.

Son Dakika Güncel Erdoğan'ın Başdanışmanı Varank'tan, Gül'ün Danışmanı Sever'e Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement