Erdoğan'ın En Küçük Bağışcısı - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'ın En Küçük Bağışcısı

Erdoğan\'ın En Küçük Bağışcısı

Malatya'da henüz 1 yaşında olan Şevval bebeğin görmesinde takılan para ve takılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bağış olarak aktarıldı.

03.08.2014 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da henüz 1 yaşında olan Şevval bebeğin görmesinde takılan para ve takılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bağış olarak aktarıldı.

Malatya'da yaşayan Er ailesi, 1 yaşındaki kızlarının görmesinde takılan para ve takıların en son bayramda alınan harçlıklarla birlikte Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'ın kişisel bağış hesabına yatırma kararı aldı. Baba Suat Er, 1 yaşındaki kızının ilk bayramı gördüğünü de belirterek 'Henüz el öpmeyi öğrenemedi ama harçlık toplamı başardı. Ama bu harçlığı kendisi için değil, kendi geleceğini garanti altına alsın diye seçimde kullasın diye Tayyip amcasına seçimde kullansın diye veriyor. Kızım sadece kendi geleceğini değil tüm Türkiye'nin geleceğini, İslam aleminin geleceğini Tayyip başkanda olduğunu görüyor. Bütün dünya ile beraber 11 Ağustosta kutlamak istiyoruz dedi.

Anne Ayten Er ise Başbakan Erdoğan'a yürekten bağlı olduklarını belirterek, 'Erdoğan'a gönülden sevdalıyız. Bende kızımın geleceğinin Recep Tayyip Erdoğan'da olduğunu görüyorum' şeklinde konuştu.

Er ailesini ziyaret eden AK Parti Milletvekili Öznur, Çalık,Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, bu örnek davranışlarından dolayı aileye teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Er ailesini tebrik ettiğini belirterek, 'Güzel bir düşünce. Her şey spontane gelişti. Böyle bir düşüncelerinin olduğunu söyleyip bizi de davet ettiler. Şevval'lin harçlıklarını, takılan takısını Başbakanımıza destek anlamında bağış yapıyorlar. Bizde son derece gururlandık. Gerçekten biz bunların yüzlercesi ile karşılaşıyoruz, köy ziyaretlerinde mahalle toplantılarında milletimiz çocuklarının geleceğini düşünüyor, ülkesini düşünüyor. Şevvalin geleceği de inşallah mutlu ve huzurlu olurö dedi.

Milletvekili Öznur Çalık ise, minik Şevval'e Erdoğan rozeti takarak, 'Bu kadar Erdoğan sevdalısı bir anne baba var. Şevval'lin bayram harçlıkları ve takıları Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığında propaganda sürecinde harcanmak üzere Başbakan'a hediye ediliyor. Bu çok önemli ve anlamlı bir hediye. Geleceğin yeni Türkiye'sini inşa ederken Şevval'in verdiği bir minicik para bile bizim için çok önemli. Doğduğu andan itibaren kendisini sigortalatan Tayyip Amcasına bağışların en güzeli yaptı. Benim bir önerim olacak Başkanım eğer kabul ederse bunu 7 Ağustos'ta Malatya'ya gelecek olan Başbakanımıza Şevval kendisi takdim etsin. Çok fazla bağış yapan insanımız var ama içlerinde en anlamlılarından biri de bu. İlk bayram harçlığını ve takılarını Başbakan'a bağışlayan Şevval'e teşekkür ediyorum' dedi.

Ziyarette Milletvekili Çalık, minik Şevval'e çeyrek altın takarken baba Suat Er ise konuklara, Erdoğan'ın dünyayı eline aldığı bir plaket hediye etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan'ın En Küçük Bağışcısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement