Erdoğan'ın Mitingine Davet Afişlerinin Bir Haftadır Durduğu Bursa'da, İyi Parti'nin Pazar Günkü Kongre Afişleri Toplatıldı. - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'ın Mitingine Davet Afişlerinin Bir Haftadır Durduğu Bursa'da, İyi Parti'nin Pazar Günkü Kongre Afişleri Toplatıldı.

21 Ocak’ta Bursa’da toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tören için asılan afişlerinin asılı durmasına rağmen İYİ Parti’nin pazar günü Bursa’da düzenleyeceği 3. Olağan Genel Kongre öncesi için kentin çeşitli yerlerine asılan duyuru afişleri belediye zabıtaları tarafından toplatıldı. İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, “Kongremizi iktidarın işaret fişeği olacak. Baskılarınızın ve bu anti demokratik uygulamalarınızın sonunu getireceğiz” dedi.

27.01.2023 19:05  Güncelleme: 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MAHİR BAĞIŞ

21 Ocak'ta Bursa'da toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tören için asılan afişlerinin asılı durmasına rağmen İYİ Parti'nin pazar günü Bursa'da düzenleyeceği 3. Olağan Genel Kongre öncesi için kentin çeşitli yerlerine asılan duyuru afişleri belediye zabıtaları tarafından toplatıldı. İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, "Kongremizi iktidarın işaret fişeği olacak. Baskılarınızın ve bu anti demokratik uygulamalarınızın sonunu getireceğiz" dedi.

İYİ Parti'de, 2023 Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri öncesi kongre süreci devam ediyor. 29 Ocak Pazar günü Bursa'da yapılması planlanan 3. Olağan Genel Kongre'si için partililer dün gece kentin birçok yerine; üzerinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in fotoğrafının da yer aldığı davet pankartı astı.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, asılan afişlerin aynı gece Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin zabıta ekipleri tarafından toplatıldığını söyledi. Türkoğlu, 21 Ocak'ta Bursa'da toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dev fotoğraflarının hala kentin birçok bölgesinde asılı durduğunu belirterek İYİ Parti'nin çağı afişlerinin toplatılmasına tepki gösterdi.

Türkoğlu, sosyal medya hesabından, kent merkezine İYİ Parti kongresi için çağrı yapılan asılmış bir afişi paylaştığı fotoğrafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da dev fotoğrafı görünüyor. Türkoğlu, bu fotoğrafı bugün; "Cumhurbaşkanı mitinginin afiş ve pankartları bile henüz dururken; İYİ Parti'nin, Valilik ve Emniyet'ten izin bildirimli kongre duyurularımızın Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından toplatılması, resmen zorbalıktır" notuyla paylaştı.

ANKA Haber Ajansı'na konuşan Türkoğlu, İYİ Parti'nin afişlerinin toplatılmasına ilişkin şunları söyledi:

"ANTİ DEMOKRATİK UYGULAMALARINIZIN SONUNU GETİRECEĞİZ"

"İYİ Parti 3. Olağan Genel Kurulu ile alakalı valilik ve emniyete bilgi vermek suretiyle şehrin uygun yerlerinde 50 kadar afişimizi dün itibariyle asmıştık. Halkımızı kongremize davet etmiş olduğumuz bu afişler aynı gece Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırıldığını öğrendik. Zabıta Müdürlüğü ve ilgili yerlerle yapmış olduğumuz görüşmelerden anladık ki İYİ Parti'nin afişlerine bile tahammül edilemiyor. Siz her ne kadar bu anti demokratik uygulamalarınızla milleti sindireceğinizi sansanız da biz iyiler ve cesurlar hareketi düğünümüzü, toyumuzu, kongremizi iktidarın işaret fişeği olacak 3. Olağan Genel Kurulu'muzu Merinos Osmangazi Salonu'nda şanına yakışır bir biçimde yapacağız. Baskılarınızın ve bu anti demokratik uygulamalarınızın sonunu getireceğiz."

Erdoğan\'ın Mitingine Davet Afişlerinin Bir Haftadır Durduğu Bursa\'da, İyi Parti\'nin Pazar Günkü Kongre Afişleri Toplatıldı.
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Erdoğan'ın Mitingine Davet Afişlerinin Bir Haftadır Durduğu Bursa'da, İyi Parti'nin Pazar Günkü Kongre Afişleri Toplatıldı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement