Erdoğan'ın Söz Verdiği Bin 500 İşçi Alımı İçin Enerji Bakanlığı Harekete Geçti - Son Dakika
Ekonomi

Erdoğan'ın Söz Verdiği Bin 500 İşçi Alımı İçin Enerji Bakanlığı Harekete Geçti

Erdoğan\'ın Söz Verdiği Bin 500 İşçi Alımı İçin Enerji Bakanlığı Harekete Geçti

Başkan Erdoğan'ın Türkiye Taşkömürleri Kurumuna yönelik verdiği bin 500 işçi alımı sözü sonrası Enerji Bakanlığı harekete geçti.

06.09.2018 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Erdoğan"ın Türkiye Taşkömürleri Kurumuna yönelik verdiği bin 500 işçi alımı sözü sonrası Enerji Bakanlığı harekete geçti.

Bu sözün kendileri için talimat mahiyetinde olduğunu söyleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Çalışma Bakanlığı ve İŞKUR"la istişarelerin yapıldığını bu sürecin tamamlanması ile de işçi alımlarını yapacaklarının müjdesini verdi.

Hedefin ithal kömürü asgariye indirmek olduğuna da değinen Bakan Fatih Dönmez, "Mümkünse sıfırlamak. Onun için bu bölgede işçimiz, mühendisimiz, yöneticimiz hep birlikte üretimin ve dolayısıyla da istihdamın artması için ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan"ın seçimlerden önce TTK"ya bin 500 işçi alımıyla ilgili verdiği sözü de hatırlatan Bakan Fatih Dönmez, "O söz bizim için talimat mahiyetindedir. Arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. O süreci hızlıca tamamladıktan sonra sür"atle işçi alımını da gerçekleştirmiş olacağız" diye konuştu.

The post appeared first on .

Kaynak: enerjienstitusu.com

Son Dakika Ekonomi Erdoğan'ın Söz Verdiği Bin 500 İşçi Alımı İçin Enerji Bakanlığı Harekete Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement