Erdoğan Kaplan'dan Çorlu Gazeteciler Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Erdoğan Kaplan'dan Çorlu Gazeteciler Derneği'ne Ziyaret

Erdoğan Kaplan\'dan Çorlu Gazeteciler Derneği\'ne Ziyaret

CHP Tekirdağ eski Milletvekili ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Kaplan Çorlu Gazeteciler Derneği`ne ziyarette bulundu.

19.12.2013 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Kaplan'dan Çorlu GD'ye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ eski Milletvekili ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Kaplan Çorlu Gazeteciler Derneği`ne ziyarette bulundu.

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Kaplan "Çorlumuzda görev yapan güzide basın mensuplarımızın kendi dernek binalarını yaparak birlik ve beraberliğe güzel bir örnek sergilemesi, mesleki anlamda ki başarıları şahsımı çok memnun etti. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ise CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye başkan aday adayı Erdoğan Kaplan`a hayırlı olsun temennilerini iletirken Çorlu Gazeteciler Derneği`nin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

3 dönem Tekirdağ`ın Saray ilçesinde belediye başkanlığı görevinin ardından CHP`den bir dönem Tekirdağ Milletvekilliği görevini yürüten Erdoğan Kaplan "Kemal Kılıçdaroğlu ile yapmış olduğum görüşme sonrasında Tekirdağ`da görev almamın parti açısından büyük fayda olacağım kanaatine vardım. Genel Başkanımdan aldığım ışık doğrultusunda müracaatımı yaptım" diye konuştu.

"Ben Taban Adamıyım"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi adayının sandıkla belirlenmesinin gönlünden geçtiğini fakat genel merkezin kararı ile adayın belirleneceğini sözlerine ekleyen Kaplan: "1983`ten beri Cumhuriyet Halk Partisi`ne hizmet eden bir arkadaşınızınım. Uzun yıllar Saray İlçesinde belediye başkanlığı yaptım. Milletvekilliği yaptım. Bu göreve talibim. Bu görevi en iyi şekilde yapacağıma inancım sonsuz. Özellikle beni tanıyan arkadaşlarımız biliyor. Ben taban adamıyım. Sokaklarda gezen, bilen bir insanım. İnşallah partimizde oy patlaması yapacağız. Kapıları halka açık bir belediye anlayışını Tekirdağ`a da yerleştireceğim. 15 yıl belediye başkanlığı dönemimde kapılarımızı hiç kapamadık Bu sebeple 4 defa üst üste sandıktan çıktım. Her şey şeffaf olacak. Tekirdağlı hemşerilerimizle beraber yöneteceğiz. Benim arkamda milletvekili, il başkanı yok. Arkamda ki güç, cefakâr bu partinin yıllardır çilesini çekmiş kişileri ve Tekirdağ Halkı var. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi oldu. Şarköy`den Saray`ın Kastro`suna kadar büyükşehir. Tabandan gelen bir siyasetçi olduğum için köyü de biliyorum, kasabayı da biliyorum, fabrikayı da biliyorum, sokağı da biliyorum. Buralardan çok büyük destekler alarak oy patlaması yapacağımızı düşünüyorum. Bu bölgede 3 dönem belediye başkanlığı yaptım. Bir dönem milletvekilliği yaptım. Bölgeyi çok iyi tanıyorum. Şahsıma karşı partililerimizin sıcak yaklaşımı var. Kısmet olursa görev verilirse de çizmeleri giyip Tekirdağ Büyükşehir`e hizmet etmeye başlayacağız" şeklinde konuştu.

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre Kaplan`a gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür ederken ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erdoğan Kaplan'dan Çorlu Gazeteciler Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement