Erdoğan, Konuk Liderlere Savarona Yatı'nda Boğaz Turu Eşliğinde Yemek Verdi - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, Konuk Liderlere Savarona Yatı'nda Boğaz Turu Eşliğinde Yemek Verdi

Erdoğan, Konuk Liderlere Savarona Yatı\'nda Boğaz Turu Eşliğinde Yemek Verdi

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı üyesi ülkelerin liderlerine, Savarona Yatı'nda Boğaz turu eşliğinde akşam yemeği verdi.

13.04.2016 21:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı üyesi ülkelerin liderlerine, Savarona Yatı'nda Boğaz turu eşliğinde akşam yemeği verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gün içinde Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü'nde İslam İşbirliği Teşkilatı üyesi ülke liderleriyle ikili görüşmeler yaptı. Ardından, saat 18.30'da, son görüştüğü Azerbeycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte makam otomobiliyle Kuruçeşme'de demirleyen Savarona Yatı'na geldi. Erdoğan ve Aliyev'in ardından diğer liderler de kendilerini getiren araçlarla yatın bulunduğu sahile giriş yaptı.

Ardından, Savarona Yatı Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti ve Deniz Polisi eşliğinde Boğaz'a açıldı. Bu sırada havadan ikisi askeri, biri polis helikopteri olmak üzere 3 helikopterin yata eşlik ettiği görüldü. Savarona'nın güvertesinde de çok sayıda polisin güvenlik önlemi aldığı dikkat çekti.

Boğaz turu sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan, yabancı konuklarına, yapımı devam eden üçüncü Boğaz köprüsünü de gösterdi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan, Konuk Liderlere Savarona Yatı'nda Boğaz Turu Eşliğinde Yemek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement