Erdoğan, Semih Kaplanoğlu'nun Elini Sıkmayan Meltem Cumbul'u Eleştirdi: Nezaket Fukarası - Son Dakika
Magazin

Erdoğan, Semih Kaplanoğlu'nun Elini Sıkmayan Meltem Cumbul'u Eleştirdi: Nezaket Fukarası

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "Buğday" filminin galasında Semih Kaplanoğlu'nun elini sıkmayan Meltem Cumbul'a yüklendi.

24.11.2017 17:11  Güncelleme: 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Meltem Cumbul'un, Uluslararası Adana Film Festivali'nin ödül töreninde elini sıkmadığı yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun yeni filmi 'Buğday'ın galası önceki akşam Beştepe'de gerçekleşti.

ERDOĞAN, MELTEM CUMBUL'A YÜKLENDİ

Galada Kaplanoğlu'nun annesinin elini öpen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, isim vermeden Uluslararası Adana Film Festivali'n Semih Kaplanoğlu'nun elini sıkmayan Meltem Cumbul'a yüklendi.


"HADDİNİ BİLMEYEN NEZAKET FUKARASI ŞAHISLAR

Filmi izledikten sonra bir konuşma yapan Erdoğan şunları kaydetti: "Ehli hünerin kadrini bilmekte büyük bir hünerdir. 'Buğday' filminin de Sayın Kaplanoğlu'nun 'Bal' filminde olduğu gibi yurt içinde ve yurt dışında hak ettiği ilgiyi göreceğine inanıyorum. Elbette zaman zaman haddini bilmeyen, kaliteyi hazmedemeyen, nezaket fukarası şahıslar da çıkabiliyor. Bunlara verilecek en güzel cevap sevgiyi korumak, işini en güzel, en kaliteli şekilde yapmaya devam etmektir."


SAHNEYE DAVET EDİLDİ

Galaya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra eşi Emine Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım da katıldı. Erdoğan'ın konuşmasının ardından, Semih Kaplanoğlu ve eşi sahneye davet edilerek hediye takdim edildi.

Erdoğan, Semih Kaplanoğlu\'nun Elini Sıkmayan Meltem Cumbul\'u Eleştirdi: Nezaket Fukarası

Son Dakika Magazin Erdoğan, Semih Kaplanoğlu'nun Elini Sıkmayan Meltem Cumbul'u Eleştirdi: Nezaket Fukarası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement