Erdoğan Toprak: "Konya'da Bir Değişim Görüyoruz. - Son Dakika
Güncel

Erdoğan Toprak: "Konya'da Bir Değişim Görüyoruz.

CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, “Konya’da bir değişim görüyoruz. Bu değişimi çok iyi de yakalamak istiyoruz çünkü Türkiye’nin fakirleştiği, yoksullaştığı, vatandaşın sofrasından o eksilen aşının tekrar geri gelme beklentisi var. Biz de bunu zaten projelerimizle, bu ülkedeki sıkıntılı süreçten çıkışla ilgili koyduğumuz net öncü projelerimizle aşacağımızı görüyoruz” dedi.

28.03.2023 16:19  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: EMRE SERCAN İKE – Kamera: ÜNAL AYDIN

CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, " Konya'da bir değişim görüyoruz. Bu değişimi çok iyi de yakalamak istiyoruz çünkü Türkiye'nin fakirleştiği, yoksullaştığı, vatandaşın sofrasından o eksilen aşının tekrar geri gelme beklentisi var. Biz de bunu zaten projelerimizle, bu ülkedeki sıkıntılı süreçten çıkışla ilgili koyduğumuz net öncü projelerimizle aşacağımızı görüyoruz" dedi.

CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Konya'da katıldığı Millet Buluşması'nı ANKA Haber Ajansı'na değerlendirdi.

Toprak, Konya'da bir değişim gördüklerini belirterek şunları söyledi:

"KONYA'DA BİR DEĞİŞİM GÖRÜYORUZ. BU DEĞİŞİMİ ÇOK İYİ DE YAKALAMAK İSTİYORUZ ÇÜNKÜ VATANDAŞIN SOFRASINDAN O EKSİLEN AŞININ TEKRAR GERİ GELME BEKLENTİSİ VAR"

"Gördünüz gibi altta büyük bir coşku var. Ereğli'de çok büyük bir coşku var. Konya bizim için önemli, İç Anadolu'nun en büyük kenti ve Ereğli'de aslında bir ilçeden ziyade bir il burası. Toplumda çok büyük sıkıntılar var, yoksullaşma sıkıntısı var, uyuşturucu bağımlılığı sıkıntısı var, esnaf perişan bundan dolayı yeni bir iktidarın beklentisi var Konya'da, ben bunu görüyorum. Çünkü son zamanlarda üç defa geldik Konya'ya; Akşehir'e geldik, merkez Konya'ya geldik ve Ereğli'deyiz sonra tekrar Konya'ya geri gideceğiz. Konya'da bir değişim görüyoruz. Bu değişimi çok iyi de yakalamak istiyoruz çünkü Türkiye'nin fakirleştiği, yoksullaştığı, vatandaşın sofrasından o eksilen aşının tekrar geri gelme beklentisi var. Biz de bunu zaten projelerimizden, bu ülkedeki sıkıntılı süreçten çıkışla ilgili koyduğumuz net öncü projelerimizle aşacağımızı görüyoruz. Konya hazır, Ereğli hazır. İnşallah bizim iktidarımızda Ereğli il olursa da bundan çok mutlu oluruz çünkü Ereğli il olmayı hak eden bir ilçemiz."

Erdoğan Toprak, Millet İttifakı iktidarında deprem bölgesinde yapılacak konutların yurttaşlara ücretsiz bir şekilde tahsis edileceğine ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"DEPREMDE EVLERİ YIKILANLARIN EVLERİNİ YAPIP KISA BİR SÜREDE TESLİM EDECEĞİZ"

"Çalışmalarını kurmaylarımız bitirdi. O çalışmalarla ilgili Sayın Genel Başkanımız söyledi, zaten şu anda o vatandaşlardan isteniz de para alamazsınız. İsteseniz de ödeyecek gücü yok. Ödeyecek gücü yoksa zaten o evleri yapacaksanız o zaman perişan olmuş, parası olmayan kişiden alamayacağınız para için şimdiden bir şey talep etmenin doğru olmayacağını düşünüyoruz. Bu bir felaket, vatandaşın bu ülkeye olan vatandaşlık hakkını o konutlarla kendilerini sağlamış olacağız. Depremde evleri yıkılanların evlerini yapıp kısa bir sürede teslim edeceğiz. Hiç merak etmesinler, bizim sözümüz AKP'nin sözü gibi değil. Bakın dediler ki, '1 yılda Hatay'da, Maraş'ta, Adıyaman'da evleri yapıp teslim edeceğiz.' Ama Adıyaman'ın Samsat'ında bundan 4 sene önce deprem oldu, aynı sözü verdiler küçük bir ilçe, Samsat'ta hala daha evler yapılıp teslim edilmedi. Bu AK Parti'nin verdiği bir söz ama bizim iktidarımızda 1 yıl içerisinde bu bölgeleri ayağa kaldıracağız, hiç merak etmesinler."

Erdoğan Toprak: "Konya\'da Bir Değişim Görüyoruz.
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Erdoğan Toprak: 'Konya'da Bir Değişim Görüyoruz. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement