Erdoğan Yorgunluğuna Yenik Düştü - Son Dakika
Güncel

Erdoğan Yorgunluğuna Yenik Düştü

Erdoğan Yorgunluğuna Yenik Düştü

Yorgun olduğu gözlenen Başbakan Erdoğan'ın gözkapaklarının ağırlaştığı, ara ara uyukladığı kameralara yansıdı.

30.08.2011 22:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hava Harp Okulu'nda düzenlenben törenle 10'u kadın 226 genç teğmen mezun oldu. Yeşilköy'deki Hava Harp Okulu Komutanlığı'nda düzenlenen Diploma ve Sancak Devir Teslim törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Emin Murat Bilgel, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Aslan Güner, Hava Harp Okulu Komutanı Tümgeneral Muhittin Fatih Sert ile Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz katıldı.

CUMHURBAŞKANI GÜL İLE BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN SOHBETİ

Törene ilk gelen TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, ayaküstü bir süre sohbet etti. Ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan törene geldi. Törene en son gelen ise, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül oldu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tören öncesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile kısa bir süre sohbet etti. Gül ve Erdoğan'ın sohbet tören sırasında da kısa aralıklarla devam etti. Başbakan Erdoğan ise, sol yanında oturan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile sohbet etti.

GENELKURMAY BAŞKANI ORGENERAL ÖZEL KOŞAR ADIM

Hava Harp Okulundan dereceye girerek mezun olan genç teğmenlere diplomalarını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve kuvvet komutanları verdi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel koşar adım protokol bölümünden indi. Dereceye giren teğmen diplomasını veren Orgeneral Özel, yine koşar adım merdivenlere yürüdü. Özel merdivenleri ikişer ikişer çıkarak protokol tribününe geçti. Diğer Kuvvet Komutanları da hızlı adımlarla dereceye giren teğmenlere diplomalarını verdi.

BAŞBAKAN UYKUSUNA YENİK DÜŞTÜ

Başbakan Erdoğan, tören boyunca yorgun olduğu gözlerden kaçmadı. Erdoğan, bir ara uykusuna yenik düştü. Kısa bir süre gözlerini kapatan Erdoğan, birkaç kez gözlerini açtı.

Töreni izleyen Başbakan Erdoğan daha sonra Katar Emiri Şeyh Hamad Bin Halife El Thani ile olan görüşmesine yetişmek için tören bitmeden, Hava Harp Okulu'ndan ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan Yorgunluğuna Yenik Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement