Ereğli Belediye Başkanı Özgüven'den Medaş'a Plaket - Son Dakika
Yerel

Ereğli Belediye Başkanı Özgüven'den Medaş'a Plaket

Ereğli Belediye Başkanı Özgüven\'den Medaş\'a Plaket

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş (MEDAŞ) Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, MEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Erduran, MEDAŞ Ereğli İşletme Sorumluları Şeyma Ayırt ve Burak Altun ile birlikte Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

09.11.2016 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş (MEDAŞ) Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, MEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Erduran, MEDAŞ Ereğli İşletme Sorumluları Şeyma Ayırt ve Burak Altun ile birlikte Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret etti.

Başkan Özgüven'in makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak, Ereğli'de devam eden yatırımlar hakkında ayrıntılı bilgi verildi.

İlç'd?ki 'n'rji s'runun' k'lıcı çözüml'r bulm'k 'm'cıyl' ç'lışm'l'rını büyük bir titizlikl? sürdür'n MEDAŞ y'tkilil'rin? t'ş?kkür 'd'n Başkan Özgüven, Ereğli Organize Sanayi Bölgesine yapılan yatırımlar başta olmak üzere; aydınlatma, alt yapı, trafo merkezleri yatırımları ile ve diğer çalışmalarından dolayı Uçmazbaş'a plaket hediye etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli Belediye Başkanı Özgüven'den Medaş'a Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement