Ereğli'de Çocuk Kütüphanesi Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Güncel

Ereğli'de Çocuk Kütüphanesi Protokolü İmzalandı

Ereğli\'de Çocuk Kütüphanesi Protokolü İmzalandı

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ile Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü arasında Oğuz Ata Sümer Tesisleri’ne yapılacak olan Çocuk Kütüphanesi protokolü imzalandı.

16.11.2017 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi ile Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü arasında Oğuz Ata Sümer Tesisleri'ne yapılacak olan Çocuk Kütüphanesi protokolü imzalandı.

Ereğli'ye ilkleri yaşatmaya devam ettiklerini ifade eden Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Çocuklarımız bizim en kıymetli hazinemizdir. Onları en iyi şekilde yetiştirmek, onların gelişimine katkı sağlayacak projeleri gerçekleştirmek için çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda Kültür ve Turizm Bakanlığımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde Belediyemiz Oğuz Ata Sümer Tesisleri içerisinde güzel bir Çocuk Kütüphanesi yapmak için Konya İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Abdüssettar Yarar Bey'le Protokol İmzaladık. Bu proje ile çocuklarımıza güzel bir kütüphane oluşturacağız. Çocuklarımızın aradıklarını bulabilecekleri, derslerini yapabilecekleri kütüphanemizi en kısa zamanda hizmete açacağız. Ereğlimize hayırlı uğurlu olsun" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ereğli'de Çocuk Kütüphanesi Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement