Ereğli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Ereğli'den Kısa Kısa

Ereğli Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce düzenlenen çeşitli eğitim kurslarını tamamlayan kursiyere sertifikaları verildi.

12.04.2018 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ereğli Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce düzenlenen çeşitli eğitim kurslarını tamamlayan kursiyere sertifikaları verildi.

Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, ilçeye bağlı Dedeler köyünde gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, Ereğli Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu tarafından düzenlenen kursu tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerleri kutladığını belirterek, bu tür meslek edindirme kurslarının devam edeceğini söyledi.

Ereğli Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Canan Ayan ise, Dedeler ve Pınarcık köylerinde açılan giyim aksesuarları, pike dikimi, makinede dantel sarma ve piko yapma kurslarını tamamlayan 28 kursiyerin sertifika almaya hak kazandığını söyledi.

İlçe protokolü tarafından sertifikalar verilirken, kursiyerlerce hazırlanan serginin açılışı ise Kaymakam Madenoğlu tarafından yapıldı.

Kent Konseyinden ziyaret

Ereğli Kent Konseyi Başkanı Yusuf Karaoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı ziyaret etti.

Karaoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulun ardından yeni seçilen yönetimin çalışmalarına kaldığı yerden devam ettiğini ifade ederek, yeni dönemde yapılması hedeflenen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Uysal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni seçilen yönetimi kutladı, başarı temennisinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ereğli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement