Eren Derdiyok ve Selçuk İnan Müjdesi - Son Dakika
Spor

Eren Derdiyok ve Selçuk İnan Müjdesi

Eren Derdiyok ve Selçuk İnan Müjdesi

Şampiyonlar Ligi’nde yarın Porto deplasmanına çıkacak olan Galatasaray’da Eren Derdiyok ve Selçuk İnan’dan iyi haber geldi.

02.10.2018 05:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi'nde yarın Porto deplasmanına çıkacak olan Galatasaray'da Eren Derdiyok ve Selçuk İnan'dan iyi haber geldi. Büyükşehir Belediye Erzurum maçında sakatlanan ve önce gün takımla düz koşulara çıkan Eren Derdiyok'un yarın takımdaki yerini alabileceği öğrenildi.

Eren'den gelen bu haber kadro kurmakta zorlanan teknik direktör Fatih Terim'i rahatlattı. Terim'in forvet hattında yine Eren'le başlayacağı, Onyekuru'yu ise maçın gidişatına göre sahaya sürmeyi planladığı belirtildi.

Diğer taraftan Selçuk İnan'ın da iyileşmesi yine yüzleri güldürdü. Ndiaye'nin cezası nedeniyle orta alanda alternatifsiz kalan Terim, tecrübeli futbolcuyu Donk ve Fernando'nun maç içindeki durumuna göre değerlendirmeyi düşünüyor.

Aslan dalya peşinde

3 Ekim Çarşamba günü Porto'ya konuk olacak Galatasaray, Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetini arayacak. Bugüne kadar oynadığı 272 karşılaşmanın 99'undan galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar, 102 müsabakada rakiplerine mağlup olmuştu. 71 mücadele ise beraberlikle tamamlandı. Avrupa kulvarında rakip fileleri 373 kez havalandıran Cim-Bom, kalesinde ise 404 gole engel olamadı.

Oliver ile beraberlik

Şampiyonlar Ligi'ndeki Porto-Galatasaray maçının hakemi açıklandı. Dragao Stadyumu'nda saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Oliver yönetecek. Oliver, bundan önce Galatasaray'ın bir maçını yönetti. 2015-16 sezonunda, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Lazio maçını İngiliz hakem idare etmiş, karşılaşma 1-1 sonuçlanmıştı.

EURO 2016 elemelerinde Türkiye'nin Kazakistan'ı 1-0 mağlup ettiği maçın hakemi de Oliver'di. Michael Oliver'in yönetimindeki iki Beşiktaş maçından Kartal, Avrupa Ligi'nde Olympiakos'u 4-1 yenmiş, geçen sezon da Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e sahasında 3-1 mağlup olmuştu.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Eren Derdiyok ve Selçuk İnan Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement