Eren Devriş Akpınar Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Eren Devriş Akpınar Seçim Sonuçları

Eren Devriş Akpınar Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde MHP Sivas Kangal belediye başkan adayı olan Eren Devriş Akpınar isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde MHP Sivas Kangal belediye başkan adayı olan Eren Devriş Akpınar isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Sivas Kangal ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Eren Devriş Akpınar isimli MHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde MHP Sivas Kangal adayı Eren Devriş Akpınar kimdir? MHP Sivas Kangal adayı Eren Devriş Akpınar yüzde kaç oy aldı?

Eren Devriş Akpınar Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde MHP Sivas Kangal belediye başkan adayı olarak gösterilen Eren Devriş Akpınar Kangal ilçesinde % 12,84 oranında oy almıştır. Kangal ilçesinde % 12,84 oranında oy olan Eren Devriş Akpınar adlı MHP adayı toplamda 692 adet oy sayısına ulaştı.

Eren Devriş Akpınar Kimdir?

Eren Devriş Akpınar Seçim Sonuçları

Eren Devriş Akpınar, 1990 yılında Kangal'da doğdu. İlk ve ortaokulu Kangal Cumhuriyet Ortaokulu'nda tamamlayan Akpınar, lise eğitimine Kangal Lisesinde başladı, Sivas Yenişehir Lisesi'nde bitirdi. Cumhuriyet Universitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Akpınar, Cumhuriyet Universitesi Muhasebe, Finans ve Bankacılık alanında yüksek lisans eğitimini sürdürmektedir. 7 yıl bankacılık sektöründe hizmet veren Akpınar, 2005 yılından bu yana Ulkü Ocakların'da çeşitli görevlerde bulundu. Evli olan Akpınar, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde MHP Kangal Belediye Başkan adayı oldu.

Sivas Kangal ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Eren Devriş Akpınar Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement