Galatasaray'da Sakatlıkları Devam Eden Eren Derdiyok ve Selçuk İnan, Antalyaspor Maçında Yok - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Sakatlıkları Devam Eden Eren Derdiyok ve Selçuk İnan, Antalyaspor Maçında Yok

Galatasaray, sakatlıkları devam eden Eren Derdiyok ve Selçuk İnan'ın Antalyaspor maçının kamp kadrosundan çıkartıldığını açıkladı.

04.10.2018 22:01  Güncelleme: 22:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Eren Derdiyok'un ağrılarının devam etmesi, Selçuk İnan'ın ise Porto maçı sonrasında kasık adalesindeki ağrıların geçmemesi üzerine her iki oyuncunun da Antalyaspor maçının kamp kadrosundan çıkartıldığını açıkladı.

Sarı kırmızılı kulübün açıklamasında, "Porto maçında forma giyemeyen Eren Derdiyok'un ağrı şikayetlerinin devam etmesinin, Selçuk İnan'ın ise Porto maçı sonrası sağlık ekibimizce yapılan değerlendirmede kasık adalesindeki ağrıların geçmediğinin tespit edilmesi üzerine her iki oyuncumuzun da Antalyaspor maçı kamp kadrosundan çıkarılmasına karar verilmiştir" denildi.

Galatasaray\'da Sakatlıkları Devam Eden Eren Derdiyok ve Selçuk İnan, Antalyaspor Maçında Yok
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Sakatlıkları Devam Eden Eren Derdiyok ve Selçuk İnan, Antalyaspor Maçında Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • İSMAİİL: NE YILDIZ AMA OFFF 7 0 Yanıtla
  • ?: Selcuk zaten oynamiyor nasil sakatlandi anlamiyorum. Maca gelecek olursak galatasarayin da deplasman karnesine bakarsak mac alt biter antalyaspor alabilir berabere de bitebilir ordan 3 puan alacagimizi dusunmuyorum alsak cok buyuk avantaj olur cunki fener de basaksehirle oynayacak. 2 0 Yanıtla

Advertisement