Ergani'de İki Caddede Park Yasağı Uygulanacak - Son Dakika
Yerel

Ergani'de İki Caddede Park Yasağı Uygulanacak

Ergani\'de İki Caddede Park Yasağı Uygulanacak

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde iki caddeye park yasağı uygulanmasına karar verildi.

05.11.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde iki caddeye park yasağı uygulanmasına karar verildi.

Ergani İlçe Trafik Komisyonu, Kaymakam Eşref Yonsuz'un başkanlığında toplandı. Kaymakamlık makamında düzenlenen toplantıya, Ergani Belediye Başkanı Ramazan Kartalmış, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Palaz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tolga Çemrek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cahit Erdur, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Ağa Karaoğlan ve Trafik Komiseri Battal Saraçoğlu katıldı.

İKİ CADDEDE PARK YASAĞI KARARI ALINDI

Daha önce alınan kararların uygulanması ve bazı ilave kararlar alındığı toplantıda, Milli Egemenlik ve Ziya Gökalp Caddelerinde park yasağı uygulamasına geçileceği bildirildi. Toplantıda, alınan kararlara ilişkin şu açıklama yapıldı:

"3 tekerlekli motorlar için belediyece bir park alanının belirleneceği, minibüs duraklarının yeniden belirleneceği, trafik levhalarının yeniden dizayn edileceği, duraklar dışında yolcu indirme ve bindirmelerin olmayacağı gibi bazı kararlar alınarak şehir içinde oluşan trafik yoğunluğundan ve bu caddelere araçların park edilmesinden kaynaklı vatandaş şikayetleri nazara alınarak düzenli bir şehir içi trafik akışının sağlanması amaçlanmıştır." - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ergani'de İki Caddede Park Yasağı Uygulanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement