Ergene Belediyesi'nin Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Ergene Belediyesi'nin Çalışmaları

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Yeni kurulan bir ilçe olmamıza rağmen çok çabuk emekledik ve yürümeye başladık" dedi.

26.04.2015 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Yeni kurulan bir ilçe olmamıza rağmen çok çabuk emekledik ve yürümeye başladık" dedi.

Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ergene ilçesinde kısa sürede büyük bir yol kat ederek halkın takdirini topladıklarını söyledi.

Büyükşehir Yasası ile Marmaracık, Velimeşe, Ulaş ve Misinli beldelerinin birleştirilerek Ergene ilçesi haline getirildiğini ve yapılan yerel seçimlerde de kendisinin bu ilçeye seçilen ilk belediye başkanı olduğunu hatırlatan Yüksel, ilçede göreve başladıklarından itibaren birçok sorunla karşı karşıya kaldıklarını ifade etti.

Belediye olarak, ilçedeki sorunları çözmek için projeler ürettiklerini anlatan Yüksel, "Göreve başladığımız andan itibaren ilçenin en büyük sorunlarından olan alt yapı ve yol sorunlarına eğilerek, bu sorunlara köklü çözümler aramaya başladık. Seçimlerin üzerinden yaklaşık  bir yıl gibi kısa bir süre geçmesine rağmen, ayakları yere sağlam basan birçok proje üreterek hayata geçirdik" diye konuştu.

Yüksel, ilçede halktan gelen istek, şikayet ve önerilere çok büyük önem verdiklerini ve bu istekleri önem sırasına göre çözdüklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Biz, kısa sürede çok büyük işler yaptık. Bunların yanında, sadece belediyecilik hizmetleriyle de sınırlı kalmadık. Bize ihtiyacı olan ilçe halkımızın sosyal anlamda da yanında olduk. Yeni kurulan bir ilçe olmamıza rağmen çok çabuk emekledik ve yürümeye başladık."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ergene Belediyesi'nin Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement