Ergene'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Ergene'den Kısa Kısa

Ergene Belediyesi, ilçe genelinde alt yapı, yol ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

28.01.2016 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ergene Belediyesi, ilçe genelinde alt yapı, yol ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, yerlerinin yeni kurulmuş bir ilçe olmasından dolayı belli başlı sorunların olduğunu söyledi.

Bu sorunların başında alt yapı ve yol sorununun geldiğini belirten Yüksel, "Göreve geldiğimizden bu yana bazı fizibilite çalışmaları yaptık. Bunlardan çıkan sonuçlara baktığımızda, ilçemizin en önemli sorunlarının başında alt yapı ve yol sorununun geldiğini tespit ettik" dedi.

Yüksel, ilçe genelinde lokal anlamda alt yapı çalışmaları yaptıklarını ifade ederken, yol yapım çalışmaları ile asfaltlamaya önem verdiklerini belirtti.

Ergene Belediyesi'nden atletizme destek

Ergene Belediyesi atletizm takımı, İstanbul'dan derecelerle döndü.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada, 23 - 25 Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul'da yapılan 16 yaş altı salon atletizm şampiyonasında sporcularının başarılı sonuçlar aldığını söyledi.

Geçen yıllarda da atletizm alanında ilçede ciddi derecelerinin olduğunu hatırlatan Yüksel, "İlçemizde sporun her branşına destek veriyoruz. özellikle atletizm sporcularımız gittikleri özel ve resmi turnuvalardan ciddi derecelerle dönüyor. İlçemizde, gelecek vaad eden sporcularımız var. Bizler de elimizden gelen desteği kendilerinden esirgemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ergene'de vatandaşın talepleri dikkate alınıyor

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçe genelinde halktan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına ivme kazandırdıklarını belirtti.

Yüksel, ilçenin büyükşehirler kanunu sonrası Velimeşe, Misinli, Ulaş ve Marmaracık beldelerinin birleştirilmesi sonucu ortaya çıktığını ve yeni yeni ayakta durmaya başladıklarını, halktan gelen talepleri dikkate alarak proje ürettiklerini ifade etti.

Yüz ölçümü olarak çok büyük bir alana sahip olduklarını kaydeden Yüksel, şunları ifade etti:

"Çok büyük bir alanda hizmet veriyoruz. Yeni kurulmuş bir ilçe olduğumuz için bazı aksaklıklar yaşıyoruz. Bunun için halktan gelen talepleri son derece fazla dikkate alıyoruz. Bizim gözden kaçırdığımız büyük küçük bazı sorunları halk daha iyi görüyor. Bizlere gelen talepleri, ekibimiz ile birlikte masaya yatırıyor ve gereken çalışmaları üzerinde yapıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ergene'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement