Ergenekon Davasına Öğle Arası Verildi - Son Dakika
Güncel

Ergenekon Davasına Öğle Arası Verildi

İstanbul 13.Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilen Ergenekon davasına öğle arası verildi.

18.03.2013 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilen Ergenekon davasına öğle arası verildi.

Silivri Cezaevi Kampüsü yanında yer alan duruşma salonunda görülen 281. celsede aralarında CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal'ın da bulunduğu 41 tutuklu sanık katıldı. Duruşmaya aralarında eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un bulunduğu 26 tutuklu sanık ise duruşmaya katılmadı.

Mahkeme başkanı duruşmanın başlamasının ardından dosyaya gelen evraklara ilişkin talep konusunda söz alamayan olup olmadığını sordu. Söz alan Avukat Celal Ülgen, taleplere ilişkin aşamada salondan atıldığını hatırlatarak, "O gün duruşma 1 dakika uzayacaktı ancak söz vermediniz, bugün ise duruşmanın başlaması için 3 saat bekledik" dedi. "Temel olarak mahkemeden yakınıyoruz" diyen avukat Ülgen, adil yargılanma hakkını her geçen gün daha çok özlediklerini söyledi.

Avukat Ülgen'in konuşmasının ardından mahkeme başkanı dosyaya gelen evrak ve tanık beyanlarına karşı söz

almayan olup olmadığını sordu. Talep konusunda söz almayan olmadığını gören mahkeme başkanı, duruşmaya öğlen arası verdi. Verilen aranın ardından mahkemenin duruşma savcılarına söz vermesi bekleniyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ergenekon Davasına Öğle Arası Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement