Ergin Ataman Anadolu Efes ile Anlaşmaya Vardı - Son Dakika
Spor

Ergin Ataman Anadolu Efes ile Anlaşmaya Vardı

Ağustos 2016'da Milli Takımdan istifa ettiğini açıklayan, 2017'de ise Galatasaray'daki görevinden alınan başarılı koç Ergin Ataman, Anadolu Efes ile anlaşmaya vardı.

16.12.2017 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tecrübeli çalıştırıcı Ergin Ataman, Anadolu Efes ile anlaştı. 51 yaşındaki koçun yarın İstanbul'a gelerek imza atması bekleniyor. Anadolu Efes'te ise Hırvat hoca Velimir Perasovic ile yollar resmen ayrıldı.

Ataman'ın başına geçeceği Anadolu Efes Basketbol Takımı, dün oynadığı THY Avrupa Ligi 12. hafta maçında ağırladığı İspanyol ekibi Baskonia'ya 82-81 mağlup oldu. Anadolu Efes organizasyondaki 9. mağlubiyetini yaşadı.

"SAMİMİ OLMAYAN YERLERDE AYRILIKLAR KAÇINILMAZ OLUR"

En son A Milli Erkek Takım ile Galatasaray Odeabank'ı aynı anda çalıştıran Ergin Ataman, önce Milli Takım'dan istifa ettiğini açıklamıştı.

Ergin Ataman daha sonra Sarı-Kırmızılı ekipteki görevinden alındı. Olaylı bir ayrılık geçiren Ataman, bu olay sonrası attığı tweet ile "Samimi olmayan yerlerde ayrılıklar kaçınılmaz olur, ihanet ise en ağırıdır" ifadelerini kullanmıştı. Galatasaray Kulübü takımın başına ise Erman Kunter'i getirdi.

Ergin Ataman Anadolu Efes ile Anlaşmaya Vardı

Son Dakika Spor Ergin Ataman Anadolu Efes ile Anlaşmaya Vardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Murat: Ben fenerli olarak ergin atamanı severim b3nce efes için güzel bir sans yanlız avrupa şuan hayal sadece kalitesini ispatlayıp seneye ıyi şeyler yapabilir 0 0 Yanıtla
  • Fenerli: Atamanın yeri her zaman eurolig olmalı Beşiktaş ve Galatasaraya giderek kariyerini sekteye uğrattı anlık başarılar olabilir ama basketbol diyince Turkiyede iki kulüp var Fener ve efes bu böyle tekrar iddali bir takımda hocamı görmek güzel 0 0 Yanıtla

Advertisement