Ergin Ataman, Fenerbahçe maçında bir ilki yaşadı - Son Dakika
Spor

Ergin Ataman, Fenerbahçe maçında bir ilki yaşadı

Basketbol Süper Ligi play-off final serisi üçüncü maçında Anadolu Efes deplasmanda, Fenebrahçe Beko'yu 74-57 yendi. Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman ise Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda ilk kez galibyet sevinci yaşadı.

14.06.2019 10:16  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray ve Anadolu Efes'in başında farklı organizasyonlarda 15 kez Ataşehir'de parkeye çıkan Ataman, bu müsabakaların tamamında Obradovic yönetimindeki Fenerbahçe Beko'ya karşı salondan mağlubiyetle ayrılmıştı.

Anadolu Efes play-off final serisinin üçüncü maçını 74-57 kazanırken, Ergin Ataman da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda ilk kez galibiyet sevincini tattı.

Ergin Ataman, Fenerbahçe maçında bir ilki yaşadı

ATAMAN'A GÖNDERME

Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasında oynanan karşılaşmada Ergin Ataman'ın Galatasaray'ın başında görevdeyken sarı-lacivertliler ile oynanan play-off final maçına çıkmamasına gönderme yapıldı.

İlk periyotun sona ermesinin ardından Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda küçük bir bilgi yarışması düzenlendi. Fenerbahçe Beko'nun 6. şampiyonluğunun hangi yılda kazanıldığının sorulmasıyla Ergin Ataman'ın 2013-2014 sezonunda Galatasaray'ın başındayken sarı-lacivertli takım ile oynanan final serisinin 7. maçına çıkmamasına göndermede bulunuldu.

Sarı-lacivertli ekibin şampiyonluk kupasıyla fotoğrafları ekranlara yansıtılırken, Fenerbahçeli taraftarlar "Ergin Ataman sahadan çekil" şeklinde tezahürat yaptı.

ALİ MUHAMMED'İN 150. MAÇI

Fenerbahçe'ye 2015'te Fenerbahçe'ye transfer olan Ali Muhammed, sarı-lacivertli forma ile 150. maçını oynadı.

Üç sayılık basketleriyle sarı-lacivertli ekibin hücumda dikkat çeken isimleri arasında yer alan milli oyuncu, karşılaşmayı 13 sayı ile tamamladı.

Ergin Ataman, Fenerbahçe maçında bir ilki yaşadı

Son Dakika Spor Ergin Ataman, Fenerbahçe maçında bir ilki yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Emir: Bu adam obradoviçten 10 kat daha iyi. 10 14 Yanıtla
    54: Hayatında kaç defa basket maçı izledin kazma 9 4
  • Taraftar : Türkiyenin En iyi hocalarından biri Engin Ataman . Obradovic falan hikaye 6 10 Yanıtla
  • komplocu: yav arkadaş adamlar eze eze yendiler, siz hala feneri üste çıkartmaya çalışıyosunuz. 11 4 Yanıtla
  • Tabiki: Olsun sizin 6 0 niz var :) 7 5 Yanıtla
    Kkk: Sizinde uefa kupanız var ama dimi 2 1 ASTALAVISTA: evet kkk kupamız var 20 yıl geçtı hala alan Turk takımı yok. bu ülkeye gelecek bır kupayı yıne bız getırırz raat ol 0 2
  • SADABAT PAKTI: yav bu şikeci fetöbahçeliler iyice ezilip duruyor. yazık. bunlar 2.lig e düşerse kanun çıkartıp geri çıkartmazlar umarım. kudurun şikeciler. 3 7 Yanıtla
  • EKREM İMAMOĞLU: HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK 2 8 Yanıtla
  • Deli bekir: Ergin hoca fenevlilerin tüm terbiyesizliklerine, eze eze..ezee ezeeee...off be arkadaş fenevliler bu acı yeter size..amma koydu adamlar ya 5 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement