Ergin, temel atma törenine katıldı - - Son Dakika
Güncel

Ergin, temel atma törenine katıldı -

Ergin, temel atma törenine katıldı -

Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, en önemli ve en güzel yatırımın insana olan yatırım olduğunu söyledi.

14.12.2013 19:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, en önemli ve en güzel yatırımın insana olan yatırım olduğunu söyledi.

Yayladağı ilçesinde, Habib-i Neccar Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından iş adamı Hacı Mehmet Alkan'ın katkılarıyla yaptırılan öğrenci yurdunun temel atma töreninde konuşan Ergin, bu tür hayır işlerini başlatan ve devam ettirecek herkese teşekkür etti.

Yapılan hayır işinin geleceği inşaat eden bir adım olduğunu ifade eden Ergin, ''Gençlerimizi, yavrularımızı hazırlayacak ve bizden sonraki nesillerin yürüyüşüne istikamet verecek bir kadroyu yetiştirmek üzere çok hayırlı bir adım atılıyor. En önemli ve en güzel yatırım insana olan yatırımdır. Bina yapmak, mal mülk yapmak, bunlar rızık içindir ama geleceğimizi kurmak istiyorsak ve arkamızdan hayır duası almak istiyorsak, bu kurumların yapılmasına destek olunması gerekiyor'' diye konuştu.

İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından yapılan duanın ardından yurt binasının temeli Ergin ve protokol üyeleri tarafından atıldı.

Daha sonra, geçtiğimiz günlerde yeniden yapılmak üzere yıkılan Hanifi Cami'sinin temel atma törenine katılan Ergin, caminin yeniden yapılmasına katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür etti.

Yayladağı- Antakya bölünmüş yol ve Altınözü bağlantı yolundaki çalışmaların başladığını bildiren Ergin, çalışmaların şubat ayı içerisinde tamamlanmasının planlandığını kaydetti.

Törene Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Yayladağı Kaymakamı Turan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ergin, temel atma törenine katıldı - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement