Ergül Avcı Bursa Büyükşehir Belediyespor'da - Son Dakika
Güncel

Ergül Avcı Bursa Büyükşehir Belediyespor'da

Ergül Avcı Bursa Büyükşehir Belediyespor\'da

GEÇTİĞİMİZ sezon CEV Challenge Kupası'nı kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon için kadrosunu güçlendiriyor.

11.05.2017 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GEÇTİĞİMİZ sezon CEV Challenge Kupası'nı kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon için kadrosunu güçlendiriyor.

Bursa Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile birlikte hem lig, hem de kupa şampiyonluğu yaşayan orta oyuncu Ergül Avcı'yı kadrosuna dahil etti.

24 Temmuz 1987 Bursa doğumlu Ergül Avcı, bugün kulüp binasında düzenlenen törenle ursa Büyükşehir Belediyespor ile anlaşmaya imza attı. Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Yöneticisi Taha Aydın katıldı.

İmza töreninde konuşan Taha Aydın, "Bu sezon ligde ilk dört, Avrupa'da ise yine şampiyonluk hedefliyoruz. Bunun için güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalara başladık ve ilk olarak Bursalı oyuncu Ergül Avcı'yı alarak gerçekleştirdik" dedi.

Yeniden Bursa'ya döndüğü için mutlu olduğunu belirten Ergül Avcı, "Bursa'da çok güzel günlerim geçti. Şimdiden güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Başarılı ve güzel bir sezon bizi bekliyor" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ergül Avcı Bursa Büyükşehir Belediyespor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement