İddianame Kabul Edildi! Erhan Çelik'in 5 Yıla Kadar Hapsi İsteniyor - Son Dakika
Magazin

İddianame Kabul Edildi! Erhan Çelik'in 5 Yıla Kadar Hapsi İsteniyor

Gülben Ergen, tehdit mesajları almasının ardından eski eşi Erhan Çelik'e dava açmıştı. Kabul edilen iddianamenin ardından Çelik'in 5 yıla kadar hapsi istendi.

20.12.2017 11:00  Güncelleme: 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı Gülben Ergen'in cep telefonuna yollanan hakaret ve tehdit içerikli mesajlar gerekçe gösterilerek Erhan Çelik, şoförü ve asistanı hakkında hazırlanan iddianame, gönderildiği İstanbul Anadolu 5. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

İDDİANAME KABUL EDİLDİ

İddianameyi kabul eden İstanbul 5. Asliye Ceza Mahkemesi, kabul kararı ile birlikte yetkisizlik kararı verdi. Mahkeme, şikayetçi Gülben Ergen'in UYAP adresinin Sarıyer olduğunu, şikayet edilenlerin de adreslerinin İstanbul Adalet Sarayı yargı çerçevesinde kaldığını gerekçe göstererek, yetkisizlik kararı verdi. Mahkeme, yargılama yapma yetkisinin İstanbul Adliyesi Asliye Ceza Mahkemesi'nde olduğunu belirterek, dosyayı İstanbul Adalet Sarayı'na yolladı.

ERHAN ÇELİK'İN 5 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, şikayetçi Gülben Ergen'in cep telefonuna tehdit ve hakaret içerikli mesajlar geldiği, mesajı yollayan Erhan Çelik'in şoförü Harun G.'nin, Çelik'in azmettirmesi ile iddianameye konu mesajları attığı belirtiliyor.
Erhan Çelik'in asistanı olan diğer şüpheli Seda K.'nin hakaret ve tehdit içerikli mesajlar yolladığı belirtilen iddianamede, Erhan Çelik, Harun G. ve Seda K. için, "Hakaret", "Tehdit" ve "Kişilerin huzur ve sükununu bozma" suçundan 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları isteniyor.

İddianame Kabul Edildi! Erhan Çelik\'in 5 Yıla Kadar Hapsi İsteniyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin İddianame Kabul Edildi! Erhan Çelik'in 5 Yıla Kadar Hapsi İsteniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • yalan: Cezayı ağır para cezasına cevirirler 199'90..kurus oder demedi demeyin ... 10 7 Yanıtla
  • Yaz mayim mi: Kadini atinda millet rahatlasin.. duran adaminda basini yakti ahlaksiz 14 0 Yanıtla
  • aroma: atında içeri türk milleti rahatlasın 3 8 Yanıtla
  • Dogru adlm : Deyermi be erhan kendini ylpratmaya sen mutlusun blrak onuda mutkulugu arasln onda bunda 5 5 Yanıtla
  • ALBATROS: Aldı Başını Gidiyor Telofonla Tehdit Davaları Hadi Hayırlısı.Geçen Bizim Ahıldaki Koyunlar Meleşiyor Bir Gürültüdür Koptu Gidiyor Ahıl Yıkıldı Yıkılıyor Daha Sabahın Beşi Önce Uyku Sersemi Acaba Dedim Kürt Fılanmı Girdi Hırsızmı Girdi Diyerek Evcek Ayaktayız İndik Ahıla Açtık Kapıyı Baktık Kıyamet Kopuyor Koyunlar Eşşeklere Eşşekler Koyunlara vuruyorlar Olan Gerçi Ahıra Olmuş Ya O An Düşüncem Birşey Yok Meseleyi Öğrenmeye Çalışıyoruz Nedir Nedegildir İşin Aslı Astarı Yalanım Yok Koyunlarla Eşeklerin Anlatımı Fatih Portakalı Bindiği Eşşegin Biri Sağdığı Koyunların Biri Tehdit Etmiş Koyunlarda Karşı Çıkmış Eşşek Koyunları Suçluyor Koyunlar Eşşekleri Aralarına Girdik Yapmayın Etmeyin Lakin Koyun Aklıyla Eşşek Aklı Bir Olurmu Döndüler Ev Ahalisine Suçlu Bizmişiz Gibi 6 2 Yanıtla
  • Ggg: Bize ne gündem bu mu yalan dolan bunlar hem bizene 7 0 Yanıtla
  • anti06: Gereken neyse çeksin bu gevşek herif... 4 3 Yanıtla
  • Gamze: Erhan bey sonuna kadar haklıdır o kadın onu aldatmıştır. 2 3 Yanıtla

Advertisement