Erkan Şen ile Eğitimin Farklı Yüzü - Son Dakika
Güncel

Erkan Şen ile Eğitimin Farklı Yüzü

Erkan Şen ile Eğitimin Farklı Yüzü

Sandıkçı; "Eğitimin Farklı Yüzü" ile SRT'de Erkan Şen'in konuğu oldu

04.02.2013 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SRT ekranlarında her hafta Çarşamba akşamları 18:30 da canlı olarak yayınlanan "Erkan Şen ile Eğitimin Farklı Yüzü" programının bu haftaki konuğu Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı konuk oldu.

Pedagojik Eğitim

Sakarya Etüt Eğitim Merkezi Kurucu Müdürü, Matematik ve Pedagojik Eğitim Uzmanı Erkan Şen; uzun yıllardır bir çok kurum ve kuruluşlarda yaptığı başarılı öğrenci ve veli bilgilendirme eğitim seminerlerinin yanı sıra SRT ekranlarında her hafta Çarşamba akşamları 18:30 da canlı olarak yayınlanan "Erkan Şen ile Eğitimin Farklı Yüzü" programını sunuyor. Bir çok eğitimciyi konuk eden Erkan Şen'in bu haftaki konuğu Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı konuk oldu.

Dobra açıklamalar

Sakarya'da eğitim durumunu, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin merak ettikleri birçok konuda pozitif yaklaşımı ve dobra açıklamaları ile görüşlerini bildiren Yavuz Selim Sandıkçı; yayında Erkan Şen'in sorularına da cevap vererek merak edilenleri açıkladı. Trabzon'dan Sakarya'ya yaklaşık 1 yıl önce gelen Sandıkçı; Sakarya ilinin coğrafi ve ekonomik olarak iyi seviyede gördüğünü Sakarya ilinin eğitimde daha başarılı olabilmesi için öğretmenlerden yöneticilere kadar herkesin özveri ile çalıştığını belirterek; eğitimimin çok daha başarılı olabileceğini açıkladı. Sakarya Etüt Eğitim Merkezi Kurucu Müdürü, Matematik ve Pedagojik Eğitim Uzmanı Erkan Şen'den bilgi almak için 0264 2824601 ve 05316432672 nolu telefonu aramalarının yeterli olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erkan Şen ile Eğitimin Farklı Yüzü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement