Erkan Sözeri: "Del Valle ve Landel'in bu kadar kötü oynama lüksü yok" - Son Dakika
Yerel

Erkan Sözeri: "Del Valle ve Landel'in bu kadar kötü oynama lüksü yok"

Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, iç sahada 1-0 kaybedilen Giresunspor maçının ardından, "Camianın da büyük beklentisi olan Del Valle, Landel gibi oyuncuların bu kadar kötü oynama lüksleri yok" dedi.

07.11.2020 17:55  Güncelleme: 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, iç sahada 1-0 kaybedilen Giresunspor maçının ardından, "Camianın da büyük beklentisi olan Del Valle, Landel gibi oyuncuların bu kadar kötü oynama lüksleri yok" dedi.

TFF 1. Lig'in 9. haftasında RH Bandırmaspor, Giresunspor'u ağırladığı maçta 1-0 mağlup oldu. RH Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu. Adana Demirspor maçının bir benzerini yaşadıklarını belirten Sözeri, "Kalemize ilk gelen top gol oldu. Maalesef bunun önüne geçemiyoruz. Sorunlarımız var zaten biliyoruz. Bu sorunları da tedavi etmek durumundayız. Analizlerimizi yapmamıza rağmen, antrenmanlarda iyi çalışmamıza rağmen maalesef bu tarz bir golü yine yedik. Gökhan'ın eline top değmeden gol oldu. Takımın direnci de düşüyor ister istemez böyle olunca. İlk yarıdaki oyun da çok iyi değildi. Bir karakter koyamadık ilk yarıda. Devre arasında yaptığımız konuşmalardan sonra ikinci yarıda Gökay'ı stoper aldık. Gerçekten çok iyi oynadı. Çok yerinde müdahaleler yaptı" diye konuştu.

"Kötü oynanır ama bu kadar da kötü mücadele edilmez"

İkinci yarı daha iyi bir oyun ve karakter ortaya koyduklarını vurgulayan Sözeri, "Maçı kazanmayı çok istedik. Yaptığımız hamlelerin neticesini alabilirdik. Sonuç olarak alamadık ama baskı olarak aldık. Tabi burada bazı oyuncularımız var büyük beklentide olduğumuz. Camianın da büyük beklentisi olan Del Valle, Landel gibi oyuncuların bu kadar kötü oynama lüksleri yok. Bu oyuncuları da uyaracağız. İnsanların ve camianın beklentilerine karşılık vermemiz gerekir. Bu yüzden bazı oyuncuların dikkatini çekeceğiz. Bu kadar kötü oynama lüksleri yok. Kötü oynanır ama bu kadar da kötü mücadele edilmez. Ama biz pes etmeyeceğiz. Dersler çıkaracağız yine her zamanki gibi. Sonuçta biz bu takımı düzelteceğiz ve ayağa kaldıracağız" açıklamasını yaptı.

"Zamana ihtiyaç var"

Sözeri, zamana ihtiyaçları olduğunu dile getirerek, "Zamana ihtiyaç olduğunu ilk geldiğimde de söylemiştim. Bugün de söylüyorum, biraz zamana ihtiyaç var. Bugün Giresunspor da biz de çok iyi futbol oynamadık. Havanın rüzgarlı olması da etkendi ama oyunda futbol adına da çok olumlu şeyler yoktu. İkinci yarıda girdiğimiz pozisyonlar vardı. Ofsayt nedeniyle sayılmayan bir gol, arka direkte Berat'ın vuramadığı. Ama ne hikmetse kalemize gelen ilk pozisyon gol oluyor. Bir daha da zaten pozisyon vermedik. Sonuçta mağlup olduk. Milli maç arasına giriyoruz şimdi. Tedavi edeceğiz. Tekrar derslerimizi iyi çalışacağız, antrenmanlar yapacağız. Bu sorunlarımızı düzelteceğiz. Başka bunun çözümü yok. Asla ben pes etmem, vazgeçmem. Oyuncularımız da pes etmeyecek. Bugün kazanmayı ve camianın, yöneticilerin moralini düzeltmek istiyorduk. Bir şekilde düzelteceğiz ama kazanmaya ihtiyaç olduğu ortada" diye konuştu. - BALIKESİR

Erkan Sözeri: "Del Valle ve Landel\'in bu kadar kötü oynama lüksü yok"
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erkan Sözeri: 'Del Valle ve Landel'in bu kadar kötü oynama lüksü yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement