Erkan Varol: "Kick Boks'un Şampiyonlar Ligi, İstanbul'da Olacak" - Son Dakika
Spor

Erkan Varol: "Kick Boks'un Şampiyonlar Ligi, İstanbul'da Olacak"

Kafkas Kartalı olarak bilinen kick boksçu Erkan Varol, İstanbul’da düzenleyecekleri organizasyonla ilgili olarak konuştu.

28.08.2017 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kafkas Kartalı olarak bilinen kick boksçu Erkan Varol, İstanbul'da düzenleyecekleri organizasyonla ilgili olarak konuştu. Varol, "22 Eylül günü İstanbul'da kick boksun Şampiyonlar Ligi olacak" ifadelerini kullandı.

Türk dövüşçü Erkan Varol ve İranlı antrenörü Ali Panahi, dünyanın en önemli kick boksçularını Türkiye'ye getiriyor. 22 Eylül'de düzenlenecek olan VIP organizasyonda Türkiye'nin iş, sanat ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri yer alacak. Şu ana kadar Türkiye'de yapılmış olan en büyük ve en kaliteli organizasyona imza atacaklarını söyleyen Erkan Varol, "Avrupa ve Dünya'nın en iyi K1 ve Glory'de dövüşmüş isimlerinin karşılaşacağı bir gece olacak. Kimsenin kolay bir rakibi yok çünkü hepsi güçlü rakip. 22 Eylül'deki organizasyona sanat, iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katılacak. Şampiyon sporcuların da bu gecede yer almasıyla bu organizasyon Türkiye'de büyük bir ses getirecek" ifadelerini kullandı.

Erkan Varol: "Organizasyonun nasıl yapılacağını iyi biliyoruz"

Dünyanın her yerinde bulunduğunu ve birçok organizasyonda dövüştüğünü sözlerine ekleyen Erkan Varol, "Bu sayede organizasyonun nasıl daha kaliteli olacağı konusunda görüşmelerimizi ve çalışmalarımızı yaptık. Hocamız Ali Panahi ile birlikte Türk halkına ve dünyaya en iyi organizasyonu göstermek için çalıştık. Gelen sporcular çok iyi çalışıyor, biz de antrenmanlarımızı yapıyoruz. İnşallah o gece kazanan Türkler olur. İran, Yunanistan, Hollanda, Polonya ve Tayland'dan katılanlar var. Albert Kraus, Türkiye'ye geliyor. K1'in efsane şampiyonlarından birisi. Daha önce kendisiyle maç yaptık ve puanla kazandı. İkimiz de iyi hazırlanıyoruz ve rövanşımız İstanbul'da olacak. Tayland'lı sporcu ilk kez Türkiye'de dövüşecek. Çok ses getirecek bu organizasyon" diye konuştu.

"Türk Bayrağı'nı dalgalandırmak istiyoruz"

Bugüne kadar dünyada dövüşmediği ülke hatta şehir kalmadığını söyleyen Erkan Varol, önceki dönemlerde antrenmanlarını çok iyi yapamadığını belirterek, "O zamanlarda bu işten anlayan hoca da yoktu. Şimdi Ali hocamızla birlikte gece gündüz antrenman yapıyoruz. İnşallah o gece zafer hak edenin olacaktır. Kim iyi ter dökerse o kazanacak. Amacımız Türk bayrağını dalgalandırmak" diyerek sözlerini noktaladı.

Ali Panahi: "Hedeflerimiz büyük"

Erkan Varol'un antrenörlüğünü yapan, aynı zamanda turnuvanın da organizatörü olan Ali Panahi, Erkan'ın kendisinin en iyi arkadaşı olduğunu söyleyerek, "İran'dayken sosyal medyadan Erkan'la kontak kurduk ve burada en iyi arkadaşım oldu. Benim hedefim çok büyüktür. İnşallah bu sürekliliği olan bir organizasyon olacak. Dünyanın en büyük şampiyonlarını Türkiye'de ağırlıyoruz. Burada hazırlanıyorlar. Erkan çok çalışıyor. Her iş onun sırtında. Her gün antrenman yapıyoruz, sonra organizasyonla ilgileniyor. Biz burada birlikte iyi bir spor salonu açacağız ve dünya şampiyonlarının çalışacağı bir salon hazırlayacağız. Hedeflerimiz büyük" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Erkan Varol: 'Kick Boks'un Şampiyonlar Ligi, İstanbul'da Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement