Erkan Zengin Hammarby'de - Son Dakika
Spor

Erkan Zengin Hammarby'de

Erkan Zengin Hammarby\'de

Erkan Zengin’in yeni takımı belli oldu, deneyimli futbolcu Hammarby ile yaz dönemine kadar geçerli sözleşmeye imza attı.

14.03.2018 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onur Dinçer/ Skorer
Eskişehirspor ile yollarını ayıran Erkan Zengin'in yeni takımı belli oldu. Geçtiğimiz günlerde kırmızı-siyahlı ekipteki sözleşmesi feshedilen 32 yaşındaki futbolcu, ardından Stockholm'ün yolunu tutmuştu.
Bir süredir görüşüyorlardı
Expressen gazetesi deneyimli futbolcunun Hammarby ile sözleşme imzaladığını duyurdu. Kulüp ile futbolcu arasında bir süredir devam eden görüşmelerin anlaşmayla sonuçlandığı ve imzaların atıldığı bildirildi.
Resmi açıklama yapılacak
Sağlık kontrolünden de geçen Türk asıllı İsveçli futbolcunun, yaz dönemine dek geçerli kontrat yaptığı belirtildi. Konuyla ilgili resmi açıklamanın da yakın bir zamanda İsveç ekibi tarafından yapılacağı belirtildi.
Devre arasına kadar geçerli
İsveç'te 2018 sezonu iki hafta sonra başlayacak. Erkan Zengin sezonun devre arasına kadar yeni takımıyla anlaşmış bulunuyor. Ülkede transfer dönemi, 4 Nisan'a kadar devam ediyor. Hammarby geçen sezonu 9. sırada tamamlamıştı.
İsveç'te 21 kez milli oldu
İsveç A Milli Takım formasını 21 kez giyen Erkan Zengin, son olarak iki yıl önceki Belçika maçında sahaya çıkmıştı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Erkan Zengin Hammarby'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement