Erkan Zengin'in İsveç Takımına Transferi FIFA'lık Oldu - Son Dakika
Spor

Erkan Zengin'in İsveç Takımına Transferi FIFA'lık Oldu

İsveç ekibi Hammarby, Eskişehirspor gerekli evrakları göndermediği için oynatamadığı Erkan Zengin'le ilgili FIFA'ya gitti.

06.04.2018 11:20  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor ile yollarını ayırdıktan sonra İsveç'in Hammarby Kulübü'na transfer olan Erkan Zengin, yeni takımında forma giyemiyor. Eskişehirspor'a dün sosyal medya hesabından sitem eden deneyimli futbolcunun bu siteminin nedeni belli oldu.

GEÇİCİ LİSANS İÇİN BAŞVURDULAR

Kırmızı-siyahlıların, oyuncunun transferinin tamamlanması için gerekli evrakları yollamadığı ve bu uluslararası transferi FIFA'nın sistemine girmediği için yeni takımında lisans çıkarılamadığı, bu yüzden forma giyemediği ortaya çıktı. İsveç ekibi bunun üzerine konuyu FIFA'ya taşıdığı ve geçici lisans için başvurduğu belirtildi.

"ESKİŞEHİR'DEN GEREKENİ BEKLİYORUZ"

Hammarby Sportif Direktörü Jesper Jansson konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Konuyu FIFA'ya taşıdık ve geçici lisans çıkarılması için başvurduk. Süreç ne kadar sürecek tam olarak bilmiyoruz. Ancak gelişmeleri günü gününe takip ediyoruz. Eskişehirspor'un oyuncu için gereken evrakları temin edeceğine olan umudumuz da devam ediyor. Çünkü bu sorunun en hızlı çözümü olacak" dedi.

TARAFTARLARDAN TÜRKÇE ÇAĞRI

Erkan Zengin'in altyapısından yetiştiği ilk kulübü olan yeşil-beyazlıların taraftarları da yaşananların ardından harekete geçti. İsveççe ve Türkçe bir mektup kaleme alan Hammarby taraftarı, Eskişehirspor Başkanı'na seslenerek, futbolcunun kendi takımlarının formasını giyebilmesi için anlayış gösterilmesini istedi.

Erkan Zengin\'in İsveç Takımına Transferi FIFA\'lık Oldu
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Erkan Zengin'in İsveç Takımına Transferi FIFA'lık Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Yallah kümeye: ayağını yorganına göre uzatmadın eskişehir. şimdi amatöre haydi yallah. 5 1 Yanıtla es es bahadır.: bunu yazan cahil.. sen Eskişehirsporu tanımazsın önce tanı sonra öt. es es daima ayakta kalır seyircisi yeter... 3 10
  • Taraftar : Kim şikeye bulaşmışsa iki yakası bir araya gelmiyor 2 1 Yanıtla

Advertisement