Erkek kardeşi tarafından öldürülen Melek Aslan'ın azmettiricisi Orhan Vatansever'in ifadesi ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Erkek kardeşi tarafından öldürülen Melek Aslan'ın azmettiricisi Orhan Vatansever'in ifadesi ortaya çıktı

Diyarbakır'da erkek kardeşi tarafından sokak ortasında tabancayla vurularak öldürülen Melek Aslan'ın azmettirici erkek arkadaşı Orhan Vatansever Sakarya'da gözaltına alındı. Şüpheli Orhan Vatansever ifadesinde, "Evlenecektik ama beni aldattı" dediği ortaya çıktı.

24.10.2020 17:55  Güncelleme: 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da erkek kardeşi tarafından silahla vurularak öldürülen 24 yaşındaki Melek Aslan'ın öldürülmesinde azmettirici olduğu ifade edilen eski sevgilisi Orhan Vatansever Sakarya'nın Serdivan ilçesinde polis ekiplerince gözaltına alındı. Vatansever, ifadesinde, Melek Aslan ile ciddi bir ilişki yaşadığını ve evlenmeyi düşündüğünü ancak aldatıldığı için hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

Sabah'ın haberine göre, Yenişehir ilçesinde 21 yaşındaki Mustafa Aslan, buluşmak üzere geldiği Diyarbakır'da yaşayan 24 yaşındaki ablası Melek Aslan'ı sokak ortasında 4 el ateş ederek öldürdü. Olayın ardından gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Mustafa Aslan, savcılıkta verdiği ifadesinde Orhan Vatansever'in kendisini aradığını, "Ablan Melek'i tanıyorum. Ablanız kötü yolda. Benim paramı yedi. Ben de sizin evi haczettireceğim. Baban hapse girecek. Ben de biliyorum sizin suçunuz yok ama ben de bu şekilde öcümü alacağım. Ablamın yarı çıplak fotoğraflarını bana attı" şeklinde ifadesi üzerine polis düğmeye bastı.

ÖZEL EKİP KURULDU

Azmettirici olarak aranan Orhan Vatansever'in yakalanması amacıyla Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, şahsın yaşadığı Sakarya'da Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçti. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Vatansever'in yakalanması için "özel ekip" kurdu. 4 kişiden oluşan ekip, Sakarya Emniyet Müdürlüğü ile ortak çalışma yürüttü. Yapılan çalışmalar sonucu, Orhan Vatansever'in Sakarya'nın Serdivan ilçesinde kaldığı belirlendi. Yakın çevresinin de alınan ifadesi üzerine Serdivan'da olduğu belirlenen Vatansever'in gözaltına alınması için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Masası görevlilerinden oluşan 4 kişilik özel ekip, Sakarya'ya gitti.

Erkek kardeşi tarafından öldürülen Melek Aslan'ın azmettiricisi Orhan Vatansever'in ifadesi ortaya çıktı
Melek Aslan'ın kardeşi

"EVLENECEKTİK AMA BENİ ALDATTI"

Melek Aslan'a hediyeler aldığı, beraber çok gezdiklerini ve epeyce para harcadıklarını da dile getiren Vatansever, öldürülen Melek Aslan ile ciddi bir ilişki yaşadığını ve evlenmeyi düşündüğünü ancak aldatıldığı için hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Aldatılmanın acısını yaşadığını ve bunu hazmedemediğini belirten Vatansever bu nedenle durumu ağabey Mustafa Aslan'a aktardığını, ağabeyine Aslan'a Melek Aslan'ın Diyarbakır'daki adresini de verdiğini, fotoğrafları da aldatılmayı hazmedemediği için gönderdiğini ve ağabeyinin onu öldüreceğini hiçbir zaman düşünmediğini dile getirdi.

Erkek kardeşi tarafından öldürülen Melek Aslan'ın azmettiricisi Orhan Vatansever'in ifadesi ortaya çıktı

NE OLMUŞTU?

21 Ekim tarihinde Adıyaman'dan Diyarbakır'a gelen 21 yaşındaki Mustafa Aslan ablası olan 24 yaşındaki Melek Aslan'ı 4 kurşunla öldürmüş ve daha sonra yakalanmıştı. Olay sonrasında ise olayın azmettiren kişinin Melek Aslan'ın eski sevgilisi Orhan Vatansever olduğu ileri sürülmüş ve Vatansever hakkında yakalama kararı çıkmıştı. Daha önce 2 kez sevgilisi Melek Aslan'ı darbeden ve bu sebeple hakkında işlem başlatılarak uzaklaştırma kararı alınan Orhan Vatansever'in, ayrıldığı sevgilisi Melek Aslan'ın uygunsuz fotoğraflarını ailesine gönderdiği ve kardeşi Mustafa'yı ablasını öldürmesi için tahrik ettiği ortaya çıkmıştı.

Erkek kardeşi tarafından öldürülen Melek Aslan\'ın azmettiricisi Orhan Vatansever\'in ifadesi ortaya çıktı

Son Dakika 3.Sayfa Erkek kardeşi tarafından öldürülen Melek Aslan'ın azmettiricisi Orhan Vatansever'in ifadesi ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • filozof: ilkel cahil gerici bagnaz toplumlarda kadın her zaman ezilir ve öldürülür.kadının ismi var cismi yoktur.idam artık acilen gelmelidir 38 20 Yanıtla
  • Yorumcu: Tipinde meymenet yok kızdan tekmeyi yiyince çirkefliğe yüzsüzlüğe başvurmuş. Bir de yalan yere utanmadan evlenecektik diyor. İnsan evleneceğini düşündüğü kızın çıplak fotoğraflarını kardeşine atar mı? Kendi başına daha beteri gelir inşallah 0 0 Yanıtla
  • bayburtlu döndü: belasını aramıs bulmus ama cocuk un basını yakmıs kız 0 0 Yanıtla
  • TİNERTAŞLI: KEKOLARDA BÖYLE ŞEYLER NORMAL. HER TÜRLÜ NAMUSSUZLUĞU YAPARLAR AMA KADINLARA GELİNCE ÖLDÜRÜRLER. 0 0 Yanıtla
  • Aslan: Vay adi kadın öldü at çamuru hesabı öbür dünyada ödersin orada kartta geçmiyor 0 0 Yanıtla
  • gelde gör : bence bu gevşe ağırlaştırılmış muhepet hapis haktır gevşek bir aileyi param parça et kız seni terk edince hazmedemedin iftiralarınla kızı ölüdürtürdün 0 0 Yanıtla
  • Kastamonu'da Uyuşturucu Operasyonunda 2 Kişi Yakalandı
    12:17 Kastamonu'da Uyuşturucu Operasyonunda 2 Kişi Yakalandı

    Kastamonu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan bir araçta ve içinde bulunan 2 kişinin üzerinde yapılan aramada, 555 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alındı.

  • Amasya'da yapılan aramada uyuşturucu bulunan araçta 4 kişi tutuklandı
    12:16 Amasya'da yapılan aramada uyuşturucu bulunan araçta 4 kişi tutuklandı

    Amasya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan aramada, Ankara'dan uyuşturucu madde getireceği bilgisi üzerine şüphelilerin kullandığı araçta yapılan aramada çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

  • Konya'dan İzmir'e gitmek için yola çıkan 3 düzensiz göçmen Afyonkarahisar'da yakalandı
    12:15 Konya'dan İzmir'e gitmek için yola çıkan 3 düzensiz göçmen Afyonkarahisar'da yakalandı

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sinanpaşa ilçesine bağlı Düzağaç beldesinde bir otomobili durdurarak içerisinde bulunan 4 kişinin kimlik sorgulamasını yaptı. Suriye uyruklu oldukları belirlenen 3 şahsın yurda kaçak yollardan girdikleri ve belgelerinin olmadığı tespit edildi. Şahıslar gözaltına alınırken, aracı kullanan şüpheli de göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Samsun'da Hastaneye Götürülen Yaşlı Kadının İçinde Bulunduğu Otomobil, Doktora Giden Hastanın Otomobiline Çarptı
    12:13 Samsun'da Hastaneye Götürülen Yaşlı Kadının İçinde Bulunduğu Otomobil, Doktora Giden Hastanın Otomobiline Çarptı

    Samsun'un İlkadım ilçesinde, ameliyat için hastaneye götürülen yaşlı kadının içinde bulunduğu otomobil, aynı hastaneye doktora giden hastanın idaresindeki otomobile çarptı. Kazada yaşlı kadın ile eşi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Samsun'da Kumar Oynayanlara İşlem Yapıldı
    12:12 Samsun'da Kumar Oynayanlara İşlem Yapıldı

    Samsun'da polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde kumar oynadıkları tespit edilen 12 şahıs ile iş yeri sahibi 2 kişi hakkında işlem yapıldı. Kumar oynayanlara idari yaptırım uygulanırken, işyeri sahipleri ise 'kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak' suçundan adli işlem gördü. Denetimlerin devam edeceği bildirildi.

  • Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 19 Kişi Yakalandı
    12:10 Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 19 Kişi Yakalandı

    Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, aralarında bir hükümlünün de bulunduğu 19 kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, aralarında 'uyuşturucu ticareti yapma' suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlünün de olduğu 19 kişi yakalandı. Adresler ve zanlıların üzerlerinde yapılan aramada, 274 sentetik ecza hapı, 80 gram sentetik uyuşturucu, 13,6 gram esrar, ruhsatsız tabanca, fişekler, 4 hassas terazi ile uyuşturucu kullanım aparatları ele geçirildi. Hükümlünün cezaevine gönderildiği, diğer zanlıların emniyetteki işlemlerinin ise sürdüğü bildirildi.

  • İstanbul'da kargo çekleri operasyonu: 102 şüpheli gözaltına alındı
    12:10 İstanbul'da kargo çekleri operasyonu: 102 şüpheli gözaltına alındı

    İstanbul merkezli 19 ilde düzenlenen operasyonda kargoya verilen çekleri çalan ve kurdukları paravan şirketler aracılığıyla da çeklerin tahsilatını yapan 102 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 2'si avukat 48 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

  • Afyonkarahisar'da Geyiğe Çarpan Minibüste 2 Kişi Yaralandı
    12:04 Afyonkarahisar'da Geyiğe Çarpan Minibüste 2 Kişi Yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen kazada, aniden yola çıkan bir geyiğe çarpan minibüsteki sürücü ve bir yolcu yaralandı. Kazada telef olan geyik ise Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından olay yerinden kaldırıldı.


Advertisement