Erkhaber 7 Yaşında... - Son Dakika
Güncel

Erkhaber 7 Yaşında...

Erkhaber 7 Yaşında...

Erzurum’a internet yayıncılığında farklı bir soluk getiren erkhaber.com, kuruluşunun 7’nci yılını Sway Otel’de düzenlenen bir resepsiyonla kutladı.

31.03.2018 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'a internet yayıncılığında farklı bir soluk getiren erkhaber.com, kuruluşunun 7'nci yılını Sway Otel'de düzenlenen bir resepsiyonla kutladı.

"Erzurum'un cesur yüzü" sloganıyla 2012 yılında internet yayıncılığına başlayan, sonrasında 2014 yılında bünyesine aylık olarak yayınlanan Erkhaber Dergisi'ni de katan erkhaber.com'u 7'nci yıl gecesinde siyasetten, bürokrasiye, iş dünyasından, medyaya kadar her kesimden önemli davetliler yalnız bırakmadı.

Erzurum'da objektif ve güvenilir haberciliğin önemli duraklarından biri olan Erk Medya, kuruluşunun 7'nci yılını büyük bir gururla kutladı. Sway Otel'de düzenlenen resepsiyonla 7'nci yaşına giren Erk Medya Ailesi'ni, bu mutlu günde Erzurum Vali Vekili Ayhan Terzi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hüseyin Koçan, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, İbrahim Aydemir, Erzurum Baro Başkanı Talat Göğebakan, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, TRT İl Müdürü Ayça Alemdar, Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin, ETSO Başkan adayı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney, MHP İl Başkan Yardımcısı MHP Yakutiye İlçe Başkanı Uğur Pasin, Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil ve yönetim kurulu üyeleri, ETB Başkan adayı Abdurrezzak Cellat, Kayak Kulübü eski Başkanı Bülent Ülker, işadamları, gazeteciler ve çok sayıda davetli yalnız bırakmadı.

Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak, Yazı İşleri Müdürü Orkun Çizmeli ve Haber Müdürü Levent Akpınar, gece boyunca davetlilerle yakından ilgilendi.

Sinan Özçaylak: "İlkemiz hep doğru habercilik oldu"

Gecenin açılış konuşmasını yapan ERK Medya Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak, bundan 7 yıl önce erkhaber.com adıyla sadece internette yayın yapan bir haber sitesi olarak yola çıktıklarını belirterek, "Yola çıkarken 'Erzurum'un cesur yüzü' sloganını belirlemiştik. Çok şükür ki, bu slogana layık olduğumuz bir 7 yılı geride bıraktık. Hep inandığımız doğruları kaleme aldık. Asla kimseye iftira atmadık, karalama kampanyasında bulunmadık. Belgesi olmayan tek bir habere, iddiaya yer vermedik. Bunun ödülünü de bugün şehrimizin tüm kesiminden isimlerin gecemize katılıp, bizleri yalnız bırakmayarak aldığımızı düşünüyorum" dedi.

"Dergimiz tirajını sürekli artırıyor"

ERK Medya bünyesinde internet gazeteciliğinin yanı sıra Erkhaber adında bir de aylık haber dergisinin bulunduğuna dikkat çeken Özçaylak, sözlerini şöyle sürdürdü: erkhaber.com bugün günlük ortalama 6-7 bin tekil girişin yapıldığı, haberlerinin çok ama çok önemsendiği, yazdıklarına değer verilen, yazdıklarıyla da sonuç alan bir haber kuruluşu olmayı 7 yılda başardı. Aynı şekilde 2014 yılının Mart ayında yayın hayatına başlayan ve bugün 5 yaşına giren Erkhaber Dergisi de aylık yayınlanan Erzurum'un en uzun soluklu dergisi unvanını eline geçirmiştir. Bugün Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere birçok şehre ulaşan dergimizin tirajı her geçen gün artmaktadır. Bize inanan ve desteğini esirgemeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz...

Ali Korkut: "Yapıcı eleştirileriyle katkı sağlıyor"

Gecede kısa bir konuşma yapan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ise ERK Medya'nın gerek internet haberciliğinde gerekse de dergicilik alanında başarılı çalışmalarına şahit olduklarını belirterek, "Doğru ve yapıcı eleştiriler bize önemli bir katkı sağlıyor. Açık söylemek gerekirse Erkhaber bize bu anlamda çok ciddi katkılar sağlamış bir kuruluştur. Eleştirileri hep yapıcı yöndedir. Bundan dolayı da ERK Medya Ailesi'ne teşekkür ediyorum" dedi.

İbrahim Aydemir: "İlkeli haberciliğiyle fark oluşturuyor"

AK Parti'nin gazeteci kökenli Milletvekili İbrahim Aydemir ise Erkhaber Ailesi'nin Erzurum basın dünyasına önemli hizmetler verdiğini savundu. Erkhaber'in bugüne kadar hep ilkeli hareket ettiği ve habercilik anlamında da bir duruş sergilediğini belirten Aydemir, "Tüm ekibi kutluyorum. Hakikaten gerek ortaya koydukları ilkeler gerekse de habercilik anlayışıyla Erzurum medya dünyasına renk getirdiklerini, bir fark ortaya koyduklarını rahatlıkla söyleyebilirim. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Mustafa Ilıcalı: "Erkhaber, doğru bilginin peşinde"

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı da Ekhaber'e ve yöneticilerini doğru ve güvenilir habercilik anlayışıyla hareket ettikleri için kutladı ve "Erkhaber'in haberin kaynağına kadar inip, doğruyu halkla paylaşma gayretini yakından görüyorum. Daha bir iki gün önce Erzurum'un 2026 Kış Olimpiyatları'na resmen aday olduğumuz haberini ilk Erkhaber duyurdu, sonrasında da tüm ulusal basın Erkhaber vasıtasıyla bu müjdeli haberi yayınladı. Ama işimiz bitmedi. Bundan sonra da Erkhaber'e önemli görevler düşüyor. Özellikle Mayıs ayında Dünya Olimpiyat Komitesi'nden gelecek teknik heyetin ziyareti öncesinde Erkhaber'in ve diğer medyamızın haberleriyle şehri bu ziyarete hazırlaması gerekiyor. Erzurum'un Mayıs ayında olimpiyat heyecanını hissetmesi ve gelecek heyete de hissettirmesi lazım. Bu güzel gece vesilesiyle de önemli bilgiyi kamuoyuyla paylaşmak istedim.

İşadamlarına teşekkür plaketi verildi

Konuşmaların ardından ERK Medya'ya kurulduğu günden bu yana reklamlarıyla destek veren şehrimizin önemli kuruluşlarına "teşekkür plaketi" verildi. Gece TRT Sanatçısı Didem Dilara Duman'ın 18 Mart Çanakkale Zaferi anısına "Binbir Geceyi Delen Bir Işık Seliydiler' türküsüne çektiği klibin izlenmesiyle sona erdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erkhaber 7 Yaşında... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement