Erman Toroğlu: Arda Turan Başakşehir'i Bozdu, Takımı Yavaşlatıyor - Son Dakika
Spor

Erman Toroğlu: Arda Turan Başakşehir'i Bozdu, Takımı Yavaşlatıyor

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, "Arda Turan bu takımı bozdu. Çok açık net söylüyorum. Takımı yavaşlatıyor. Başakşehir hızlı pas yapan takımdı." dedi.

12.02.2018 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erman Toroğlu, sarı lacivertliler karşısında ilk 11'de zorlu karşılaşmaya başlayan Arda Turan'ın takımı bozduğunu söyledi.

Fenerbahçe karşısında sahadan silinen lider Başakşehir'i eleştiren Erman Toroğlu, sarı lacivertliler karşısında ilk 11'de zorlu karşılaşmaya başlayan Arda Turan'ın takımı bozduğunu söyledi. İşte Erman Toroğlu'nun çok konuşulacak o açıklamaları...

"Biz büyük takımız diyorlar ya. Siz ne zaman büyük olursunuz. En az rakip kadar koşarsan senin kaliten belli olur. Real Madrid ve Barcelona gibi oynadığını sanıyor Başakşehir. En büyük hatayı da burada yapıyorlar. Öyle görüyorlar kendilerini.

"ARDA TAKIMI BOZDU, TAKIMI YAVAŞLATIYOR"

Sen Barcelona'dan adam alırsan ve o adam o topla oynar. Barcelona'dan adam alırken nasıl bir adam aldım diye bakacaksın önce. Arda Turan bu takımı bozdu. Çok açık net söylüyorum. Takımı yavaşlatıyor. Başakşehir öyle oynayan bir takım değil ki, hızlı pas yapan bir takımdı.

Fenerbahçe doğru oynuyor. Fenerbahçe ukalalık yapmıyor, ayakları yere basıyor. Fenerbahçe muazzam top oynamıyor ama gereğini yapıyor. Ukalalık yapmıyorlar.

"BAŞAKŞEHİR'DEN BİR HALT OLMAZ"

Bu Başakşehir böyle oynarsa bir halt olmaz. Başakşehir oynar da Fenerbahçe aradan çıkar gol atar. Öyle bir maç değil. Başakşehir futbol oynadığını zannediyor ama kendilerini tatmin ediyorlar. Başakşehir şu anda takım değil. İlk defa böyle görüyorum bunları. Başakşehir'in böyle oynayacağını tahmin etmiyordum. Ben Başakşehir'i çok tuhaf gördüm. Bunlar bazı şeylerin önlemini almazlarsa. Ben onu koklarım. Kötü oynadığını da gördüm ben onların ama bu maçta tuhaflık var. Bunlar fazla havaya girmişler. Başakşehir bu futbolla şampiyon olamaz.

"ABDULLAH AVCI HAVAYA GİRMİŞ"

Fenerbahçe bugün Başakşehir ile oynarken herkes Fenerbahçe'yi tuttu. Trabzonlusu, Galatasaraylısı... Ben Başakşehir ligi götürür diyordum ama aynı şeyi söyleyemiyorum artık. Kaybettiler diye demiyorum ama takım görüntüsünde değillerdi. Abdullah Avcı havaya girmiş. Kötü oynayabilirsin. Her takımın kötü zamanları olur. Ancak bugün kötü oyundan çok bağlantı kopukluğu vardı."

Erman Toroğlu: Arda Turan Başakşehir\'i Bozdu, Takımı Yavaşlatıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Erman Toroğlu: Arda Turan Başakşehir'i Bozdu, Takımı Yavaşlatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Hakan: Kıl erman ilk defa doğru konuştu 3 1 Yanıtla
  • MEHMET ALİ TAYFUR: dün alenen şike döndü maçta başakşehir pozısyona gıremedı yok efendım fenev pozısyon vermemıs gecin bunları lig sonuna kadar herkes eşit gidecek. kulupler bataklıkta baska seylerden gelir gelmesi gerekıyor. 1 3 Yanıtla Şuayip: De get lan işine boş boş atma 0 1
  • rakko: aynen öyle gittiği her takımı bozuyor..başakşehir yanlış yaptı 4 0 Yanıtla
  • Cem can: Sezon sonu gider arda çok net 3 0 Yanıtla
  • Mehmet: at çöpe 3 0 Yanıtla
  • Solaçık Mami : Fenerbahçe liyim Arda gibi topçular zor gelir .ilk maçta süper oynadı diyenler şimdi yerden yere vuruyor o maçta herkes kötüydü Arda. E yapsın mimlenmiş birkere 0 3 Yanıtla
  • acar: teknik drektör avcı bunu öve öve bitiremiyordu.. gelsin gelsin diye.. alsın başına şimdi belayı ileride.. takımda huzursuzluklarda başlayacak.. 3 0 Yanıtla
  • GS li: Puhahaha beter olsun 3 0 Yanıtla
  • volkan: bursaya mükemmel görüntü attı saniyede nasıl çakırdik 1 maç ta adam kovalamak tm gol 2.maç ta etkisis oldu hemen bozdu takımı eğer takım içinde bir denge bozulmuş oda nakit tir bunlar nakit ayak sesleri takımda 4 futbolcu topla +ardanın parayı alıyor anladım bende oynamam m. 0 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı
    16:34 EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı

    Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Bengisu Erçetin ve lisansüstü öğrencisi Nazlıcan İnci, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Badminton Şampiyonası'nda çift kadınlarda bronz madalya kazanarak ilgili branşta tarihteki ilk madalyayı elde ettiler. Rektör Levent, öğrencilerin bu büyük başarısını kutlayarak, ülkemiz ve EBYÜ adına gurur verici bir başarı olduğunu belirtti ve başarıların devamını diledi.

  • Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor
    16:28 Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor

    Mersin'de düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nın ilk yarışları yarın yapılacak. Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle organize edilen bu önemli etkinlikler, kentin renkli bir atmosfer kazanmasını sağlayacak. Organizasyona 29 ülkeden 140'ı yabancı olmak üzere toplam 380 sporcu katılacak.

  • Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı
    16:20 Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı

    Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen 'Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları' Samsun'da başladı. 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kamplarda 70 sporcuya eğitim veriliyor.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    16:19 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktiksel ağırlıklı çalıştı. Takım, akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.

  • Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak
    16:04 Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak

    Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde düzenlenecek yarışta sporcular, 34 kilometrelik parkuru plaja kurulacak rampadan denize atlayışla tamamlayacak. Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan sporcuların mücadele edeceği yarış, Kemer bölgesinin bisiklet turizmi altyapısını ve coğrafyasını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor.


Advertisement