Erman Toroğlu: Hakem Bayarslan'ın Dövülmesinin Sebebi Bülent Yıldırım'dır - Son Dakika
Spor

Erman Toroğlu: Hakem Bayarslan'ın Dövülmesinin Sebebi Bülent Yıldırım'dır

Erman Toroğlu, "Bayarslan'ın dövülmesinin sebebi Bülent Yıldırım'dır. Tribündeki tellerin yıkıldığını görüyorsun, çağırırsın hakemlerini, tedbir aldırırsın. Armut gibi bıraktın yardımcını." dedi.

25.04.2016 10:46  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski hakem Erman Toroğlu, tatil edilen Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili Fotomaç gazetesindeki köşe yazısında hakem Bülent Yıldırım'ı suçladı.

Toroğlu, "Baktın tribündekiler telleri yıkıyor, hakemleri yanına çağırırsın. Bayarslan'ın dövülmesinin sebebi Bülent Yıldırım'dır." dedi.

Ünlü yorumcunun yazısının bir kısmı şu şekilde:

"ÇAĞIRIRSIN HAKEMLERİNİ, TEDBİR ALDIRIRSIN"

"Yardımcı hakem Volkan Bayarslan'ın dövülmesinin sebebi hakem Bülent Yıldırım'dır. Tribündeki tellerin yıkıldığını görüyorsun, çağırırsın hakemlerini yanına tedbir aldırırsın. İçinden ne diyor o biliyor musun? "Seyirciyi sen tahrik ettin" derler, sonra maçı bana yıkarlar!

"ARMUT GİBİ BIRAKTIN"

İyi sana yıkmadılar ama orada armut gibi bıraktın yardımcını... Kafasını, gözünü yardılar. Maçın yarıda kaldığı belli, sen yardımcıların gelmeden içeri kaçıyorsun. Yardımcı hakemlerini beklesene! Sen horozsun, onlar tavuk... Kümese onlardan önce nasıl girersin! Bırakır eve giderim!

"BELLİ OLAY ÇIKACAK, MAÇ 4-0 OLMUŞ"

Olay belli çıkacak, maç zaten 4-0 olmuş. Bakarsın tehlike var, sahaya girenler var, oyunu durdurursun. Amirini çağırırsın. "Beyler buraya hat çekmezseniz maçı devam ettirmem" dersin. Hakemlere de "Gelin buraya" dersin. İnsanın sağlığı hakemden kıymetli mi?"


























Erman Toroğlu: Hakem Bayarslan\'ın Dövülmesinin Sebebi Bülent Yıldırım\'dır

Son Dakika Spor Erman Toroğlu: Hakem Bayarslan'ın Dövülmesinin Sebebi Bülent Yıldırım'dır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mert: Neymiş efendim saha karışmış ne kadar saçma evet hayat devam ediyor yanlız bu kadar ses getirmesi utanç verici kiliste masum insanlar canını yitirirken saha karışmıyor yanlız zevki sefa uğruna izledikleri maçın adaletsizliği ana gündem ister uyan ister uyu Türkiye 0 0 Yanıtla

Advertisement