Erman Toroğlu, 'Pfdk'nın Verdiği Cezalar Fındık Fıstık' - Son Dakika
Spor

Erman Toroğlu, 'Pfdk'nın Verdiği Cezalar Fındık Fıstık'

Erman Toroğlu, \'Pfdk\'nın Verdiği Cezalar Fındık Fıstık\'

FutbolArena - Eski hakem ve şimdinin futbol yorumcusu olan Erman Toroğlu, Beşiktaş - Fenerbahçe maçı sonrası PFDK'nın verdiği cezaları A Spor'a yorumladı.

10.02.2017 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FutbolArena - Eski hakem ve şimdinin futbol yorumcusu olan Erman Toroğlu, Beşiktaş - Fenerbahçe maçı sonrası PFDK'nın verdiği cezaları A Spor'a yorumladı.

"CEZALAR FINDIK FISTIK OLMUŞ"

Maçın canlı yayın yorumcusu olduğunu hatırlatan Erman Toroğlu, "Maçın buraya geleceği belliydi. Bu olay bağıra bağıra geliyorum dedi. Bu bir anda olan bir durum değil." şeklinde konuşurken Beşiktaş stadının da sorunları olduğunu dile getirdi. "Uzun zamandır Beşiktaş stadına bakıyorum. Koridorlarda seyirciler oturuyor, tünellerde bin kişi var. Stat çok güzel tamam ama bu sorunlar bir türlü halledilmedi. Bunun cezasını da Beşiktaş çekecek ama bu cezalar şimdilik biraz fındık fıstık olmuş" dedi.

"MARKA DEĞERİNİ MUNDAR EDENE ACIMAYACAKSIN"

Marka değerinin önemine de değinen Toroğlu, "Geçtiğimiz günlerde Amerika'ya gittim. Orada bir arkadaşım NBA'den örnek verdi. Bir basketbolcu tribüne çıkmış 3-4 merdiven ilerlemiş ama kimseye bir şey yapmayıp geri dönmüş. Bu oyuncuya 6 ay men cezası verilmiş ve o sürede de hiç maaş almayacakmış. İşte böyle marka değerini mundar eden insanları dışarıda bırakacaksın. Bizim futbolun ise marka değeri gittikçe aşağı düşüyor." ifadelerini kullandı.

"VAN PERSİE TÜRKİYE'DEKİ PRESTİJİNİ KAYBETTİ"

Türk futbolunun marka değerinin yokolmak üzere olduğuna dikkat çeken Toroğlu "Bakın ne diyoruz? Katarlılar gelip aldılar. Katarlılar da olmasaydı bunu alacak kimse yoktu. Bugün Ziraat Bankası kupanın sponsorluğunu yapmasa ne olacaktı? Bunları bir düşünün, bunların hepsi marka değeridir. Ama bizde hala yok Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon, Kayserispor, Ankaragücü gidiyoruz. ya arkadaşlar bunun altında biz kalacağız. Biz yorumcular da kalacak. Kimse kimseyi kurtaramayacak. Bunlara öyle cezalar vereceksiniz ki bir daha yapamayacaklar. Ne Tosic kafa vurmaya teşekküs edecek, ne Van Persie Türkiye'de bunları yapmaya teşebbüs edecek. Şimdi Van Persie 2-3 maç ceza alsa ne olacak, almasa ne olacak? Ama Persie Türkiye kamuoyundaki tüm prestijini kaybetti. Bundan sonra Şenol Güneş, ne derse desin yaptığı hareket son derece çirkindi. Makas aldım, biraz tuttum olmaz. Teknik Direktör olarak rakip futbolcuyla o işe girmeyeceksin." şeklinde konuştu.

Kaynak: Futbolarena.com

Son Dakika Spor Erman Toroğlu, 'Pfdk'nın Verdiği Cezalar Fındık Fıstık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement